Supplier parabot kakuatan profésional

750W Drywall Sander Dipingpin Lampu Tembok Putty Polisher -KM1801

Katerangan pondok:

Sanders Drywall mangrupikeun alat anu dipikabutuh nalika instalasi drywall. Bisa gancang nyiapkeun sakabéh kamar pikeun lukisan kalawan cleanup minimal. Ieu dirancang pikeun grinding drywall urang, siling jeung tembok surfaces jero sarta luar, clearing résidu lantai, coatings cet, napel na longgar moyok jsb.


Rincian produk

Tag produk

[Kakuatan Kuat]
Sander drywall listrik anu diurus ieu gaduh motor kakuatan tinggi 750W, anu nawiskeun kakuatan anu efisien dina karya sanding, idéal pikeun ngagiling témbok plasterboard, siling, koridor.

[Sistem ngumpulkeun lebu otomatis]
Drywall sander boga fungsi timer priming, nu bisa ngumpulkeun lebu kana kantong ngaliwatan selang a. Nyegah anjeun tina nyeuseup seueur lebu di tempat damel sareng nyiptakeun lingkungan kerja anu séhat pikeun anjeun.

[6 Laju Variabel sareng Lampu LED]
Anjeun tiasa ngaoptimalkeun efisiensi ngagiling tina 610 dugi ka 2150RPM gumantung kana sababaraha kaayaan. Salaku tambahan, lampu strip LED dua tingkat ngajantenkeun cocog pikeun damel di tempat poék.

[Cekel tiasa dicabut]
Desain ergonomis anu kuat sarta awét, sarta awak lightweight bisa gancang ngalengkepan karya sanajan dina tugas paling hese. Kalayan cecekelan anu tiasa dicabut, éta tiasa dipasang dina dua sisi coét drywall pikeun genah pangguna kénca sareng katuhu.

[Ganti gancang amplas]
Pad dasar kait sareng loop ngajantenkeun ngagentos antara 6 cakram gabungan-grit sanding anu kalebet gampang.

Inpormasi Dasar

modél NO.: KM-1801
LED: Kakuatan luhur
Tegangan Input: 120V / 230V
kakuatan: 750W / 6.A
Frékuénsi: 50Hz/60Hz
Sandpaper Diaméterna: φ180mm
Sumber kakuatan: Corded Electric

Bahan awak: cangkang plastik sareng stainless steel
Pamakéan: témbok grinding
Spésifikasi: CE, GS, RoHS, ETL, EMC
Taya beban Speed: 610-2150 / mnt
Garansi: 1 Taun
Lebu extractor Diaméterna: φ32mm
Panjang kabel: 4.1M

Spésifikasi konci / Fitur husus

● Jumlah modél: KM-1801
● Warna: oranyeu, Bulao, Oranyeu; Beureum, Héjo
● beurat Net: 2.5kg
● beurat kotor: 15kg / 4pcs
● Ukuran karton: 64.5X51.5X26.5cm / 4pcs
● Loading kuantitas:
● 20ft GP wadahna: 1248 potongan
● 40ft GP wadahna: 2492 potongan
● 40ft wadahna HQ: 3024 potongan

Asesoris baku

1 × sisi cecekelan
6 × sandpapers
2 × sikat karbon (1 pasang)
1 × obeng
1 × rengkuh hex
1 × kantong ngumpulkeun lebu
2 × washers
2 × sendi
1×selang ékstraksi lebu (2m)

Kaunggulan

Alat sander drywall vakum industri tugas beurat beurat
Pamakéan anu nyaman sareng gagang cengkraman lemes sareng tombol laju anu tiasa dikontrol pikeun nyaluyukeun laju
6 Kecepatan variabel, alat anu kuat sareng kuat
Hadir sareng selang sareng 6pcs sanding disc sareng kantong lebu anu gampang dibawa
Cecekelan samping pikeun kasaimbangan kuat, fungsi nyeuseup diri, vacuum cleaner bébas
Kalayan lampu kerja 360ºLED.

750W Drywall Sander Led Light Wall Putty Polisher -KM1801

Prosedur pamasangan

750W Drywall Sander Led Light Wall Putty Polisher -KM1801 (1)
750W Drywall Sander Led Light Wall Putty Polisher -KM1801 (2)

Nempatkeun pelat dasar Sanding sakumaha gambar di luhur nembongkeun lajeng taat sandpaper ka dinya, mastikeun yén liang anu Blok. Velcro balik sandpaper otomatis bakal pasted onto piring, nyieun sambungan na konduksi.

Sandpaper kudu diganti pikeun ngaronjatkeun efisiensi Sanding sanggeus mesin jalan pikeun hiji periode waktu. Punten pareumkeun saklar sareng pareum kakuatan, cabut sandpaper asli sareng témpél anu énggal. Pastikeun sakabeh sapotong ieu ogé peeled na cleaned sangkan ngagantian leuwih merenah tur sandpaper datar dina pelat base.

Gancang ngumpul jeung ngabongkar selang

750W Drywall Sander Led Light Wall Putty Polisher -KM1801 (2)
750W Drywall Sander Led Light Wall Putty Polisher -KM1801 (2)

Cara gawé

750W Drywall Sander Led Light Wall Putty Polisher -KM1801 (2)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami