Supplier parabot kakuatan profésional

800W 225MM Electric Drywall Sander Jeung Sanding Accessories- KM2301

Katerangan pondok:

Sander drywall ieu hadir sareng kantong kempelan lebu sareng selang vakum lebu fléksibel 6,5 kaki. Desain bal baja di tepi langkung santai, fleksibel sareng hemat tenaga kerja tibatan struktur sikat tradisional. Ngagunakeun rolling tinimbang ngageser bisa greatly ngurangan gesekan.


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi Dasar

modél NO.: KM-2301
LED: Kakuatan luhur
Tegangan Input: 120V / 230V
kakuatan: 800W / 6.5A
Frékuénsi: 50Hz/60Hz
Sandpaper Diaméterna: φ225mm
Sumber kakuatan: Corded Electric

Bahan awak: cangkang plastik sareng stainless steel
Pamakéan: témbok grinding
Spésifikasi: CE, GS, RoHS, ETL, EMC
Taya Beban Speed: 500-1900 / mnt
Garansi: 1 Taun
Lebu extractor Diaméterna: φ32mm
Panjang kabel: 4.1M

Spésifikasi konci / Fitur husus

●Jumlah modél: KM-2301
●Warna: oranyeu, biru, héjo, beureum, jeung konéng
●Beurat bersih: 3.8kg
●Beurat kotor: 7.2kg
● Ukuran karton: 110X29.2X23cm / karton
● Loading kuantitas:
●20ft GP wadahna: 430 potongan
●40ft GP wadahna: 870 potongan
●40ft wadahna HQ: 1020 potongan

★ Sababaraha asesoris:
6 × sandpapers
2 × sikat karbon (1 pasang)
1 × obeng
1 × rengkuh hex
1 × kantong ngumpulkeun lebu
2 × washers
2 × sendi
1×selang ékstraksi lebu (2m)

Bungkusan & Pangiriman

FOB Port: Ningbo
Kalungguhan Time: 15-35 poé
Beurat net: 3.8kg
beurat kotor: 7.2kg
Unit per Karton Ékspor:1
Ukuran bungkusan: 110X29.2X23cm

Pasar Ékspor Utama

Asia
Éropa Wétan
Amérika Kalér
Tengah / Amérika Kidul

Australia
Wétan Tengah / Afrika
Éropa Kulon

Pamayaran & Pangiriman

Métode pamayaran: Advance TT, T/T, Western Union, PayPal, L/C ..
Rincian Pangiriman: dina 30-50days saatos mastikeun pesenan

Keunggulan Kompetitif Primer

★ Dirancang kalayan sistem vakum otomatis, efisiensi ngumpulkeun Debu leuwih ti 96%. kalawan konstruksi debu-bukti --- kalawan patén-patén bystanders bisa inuman tea atawa kopi nalika Sanding (dumasar kana kinerja Sanding).

800W-225MM-Electric-Drywall-Sander-With-Sanding-Accessories-KM2301-2

Desain alus teuing: handap removable nyaéta pikeun Sanding nepi ka ujung atawa tempat jejeg, Bola baja dina plat handap pikeun ngurangan gesekan, ngajadikeun bersih leuwih merenah. Datang jeung lampu LED sabudeureun alas dasar, ngaronjatkeun kacaangan pikeun digawé poék.

9d9c4f6a9e4aae4a27f93dfaa1750bf
800W 225MM Electric Drywall Sander With Sanding Accessories- KM2301

★ Leuwih kuat: 6.7A(800W) motor nyadiakeun kakuatan efisien sarta dinamis pikeun karya Sanding. Idéal pikeun grinding drywall, ceilings, tembok interior, tembok exterior, clearing résidu lantai, coatings cet, elém jeung moyok leupas.

★ Angle adjustable jeung speed variabel: Sanding plat kalawan 9 inci (225mm) diaméterna bisa disaluyukeun dina sagala rupa sudut, 6 speed variabel gampang ngaluyukeun speed 500-1800rpm nurutkeun aplikasi béda.

1 Desain inovatif kalayan cecekelan hiu nyieun operasi ku usaha kirang.
2 Extendable, ti 1.2m ka 2.0m, ft pikeun spasi kerja béda
3 Self-nyeuseup. Pangaruh nyerep lebu sampurna Ngarengsekeun masalah leakage lebu dina pamakéan éféktif.
4 Panon Protection design lampu, Nyadiakeun pisibilitas operator dina kaayaan pencahyaan teu efisien. (Led Pilihan)
5 alat pin dibereskeun merenah tinimbang spring.easy pikeun grinding siling

800W 225MM Electric Drywall Sander With Sanding Accessories- KM2301 (8) 	 800W 225MM Electric Drywall Sander With Sanding Accessories- KM2301
800W 225MM Electric Drywall Sander With Sanding Accessories- KM2301 (8) 	 800W 225MM Electric Drywall Sander With Sanding Accessories- KM2301

360 ° ngurilingan, lampu strip LED ganda pikeun sagala jinis polishing témbok
Efisiensi anu langkung luhur dina ngagiling sareng ngosongkeun, sikat sakuriling 360 ° + grinding disc grinding ageung tanpa juru paéh, henteu kedah hariwang ngeunaan henteu digosok.
Taya splicing tina cakram abrasive, leuwih awét, cakram abrasive mesek-off, polishing rupa, unevenness tina témbok bisa otomatis diratakeun.
Teu perlu keusik jeung nembongkeun handap, multi-sudut kontrol polishing, ayun bébas, efisiensi polishing luhur, luhur jeung ka handap ayun 90 ° kutub extension telescopic.
cecekelan L ngawangun ngajaga selang nalika mesin keur nangtung di lantai

Disassembly gancang sarta sistem assembly pikeun bagian sikat
Sistim ngonci profésional
cecekelan unik, ergonomic jeung hemat kuli
Sistem ngonci profésional pikeun ngagosok siling anu gampang
360 derajat swivel sareng sikat anu tiasa dicabut ngamungkinkeun pikeun ngagosok sababaraha arah sudut témbok

800W 225MM Electric Drywall Sander With Sanding Accessories- KM2301 (8) 	 800W 225MM Electric Drywall Sander With Sanding Accessories- KM2301
800W 225MM Electric Drywall Sander With Sanding Accessories- KM2301 (8) 	 800W 225MM Electric Drywall Sander With Sanding Accessories- KM2301
800W-225MM-Electric-Drywall-Sander-With-Sanding-Accessories-KM2301-2
800W 225MM Electric Drywall Sander With Sanding Accessories- KM2301
800W 225MM Electric Drywall Sander With Sanding Accessories- KM2301 (7)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami