Professional power tools supplier

Ningbo Yushen Trading Co., Ltd.

Profil Perusahaan

Ningbo Yushen Trading Co., Ltd.diadegkeun dina 2014, supplier parabot kakuatan profésional vibrant di Cina, integral tina pabrik jeung dagang.Produk urang laris di pasar luar negeri.Kusabab kabutuhan éksplorasi sareng pamekaran, dina taun 2017, urang ngumpulkeun tanaga R&D profésional sareng padamel terampil pikeun mendakan Ningbo Coman Electric Tools Co., Ltd., khusus dina manufaktur sander drywall.Kami geus adhering kana prinsip "kualitas kahiji, customer munggaran".Saatos ngembangkeun kontinyu, Yushen geus jadi salah sahiji suppliers drywall Sanders paling kalapa di pagawe China.Skilled, operasi garis assembly profésional sarta prosedur inspeksi kualitas rigorous.Preciseness prosés ensures kualitas sarta kaamanan produk urang.

Tentang Kami
tentang Kami

Keunggulan Kami

Kami yakin pikeun nyumponan kabutuhan palanggan kalayan 3 kaunggulan utama produk kami sapertos di handap ieu:

Henteu aya lebu di sabudeureun urang nalika ngamplas (parios pidéo ngamplas).

Panjang umur kusabab motor profésional sareng segel lebu anu sampurna pikeun bagian listrik.

Leuwih ti 20 patén-patén (kaasup 5 patén-patén inovasi).

Tentang Kami

Wilujeng Gotong Royong

produk utama urang geus Certified ku GS, CE, ETL jeung saterusna.Kualitas luhur sareng harga anu lumayan ngajantenkeun sander drywall kami katampa di pasar Éropa sareng Amérika.Urang boga tujuan utama urang sangkan klien kami meunang untung alus ku nyadiakeun produk kalawan nilai pangluhurna mungkin jeung kinerja.Kami pinuh ku kapercayaan sareng ngarepkeun hubungan koperasi sareng langkung seueur palanggan ti sakumna dunya pikeun nyiptakeun masa depan win-win.