Professional power tools supplier
  • head_banner_01
Ningbo Yushen Trading Co., Ltd.diadegkeun dina 2014, supplier parabot kakuatan profésional vibrant di Cina, integral tina pabrik jeung dagang.Produk urang laris di pasar luar negeri.

Drywall Sander

  • 180mm LED Tembok Grinding Mesin Power Tools Drywall Wall Sander 750W Wall Sander Jeung kertas keusik

    180mm LED Tembok Grinding Mesin Power Tools Drywall Wall Sander 750W Wall Sander Jeung kertas keusik

    750W, 180mm Short Handle Drywall Sander (kalayan fungsi nyeuseup lebu diri)

    Sanders Drywall mangrupikeun alat anu dipikabutuh nalika instalasi drywall.Bisa gancang nyiapkeun hiji sakabéh kamar pikeun lukisan kalawan cleanup minimal. Ieu dirancang pikeun grinding drywall urang, siling jeung tembok surfaces jero jeung luar, clearing résidu lantai, coatings cet, napel na longgar moyok jsb.

  • 710W fléksibel sander coét pangalusna jual hawa drywall sander kalawan sandpaper na led-KM1803

    710W fléksibel sander coét pangalusna jual hawa drywall sander kalawan sandpaper na led-KM1803

    Sanders Drywall mangrupikeun alat anu dipikabutuh nalika instalasi drywall.Bisa gancang nyiapkeun hiji sakabéh kamar pikeun lukisan kalawan cleanup minimal. Ieu dirancang pikeun grinding drywall urang, siling jeung tembok surfaces jero jeung luar, clearing résidu lantai, coatings cet, napel na longgar moyok jsb.

  • 110v leungeun sander drywall ransel témbok garing mesin grinding kalawan Sanding disc sarta dipingpin

    110v leungeun sander drywall ransel témbok garing mesin grinding kalawan Sanding disc sarta dipingpin

    800W, 225mm Long Handle Drywall Sander (kalayan fungsi nyeuseup lebu diri) - KM2301

    Efisiensi ngumpulkeun lebu≥96%: Kantétan ékstraksi lebu vakum sander kami sacara otomatis nyedot dugi ka 96% lebu sareng résidu drywall nalika anjeun damel, ngajantenkeun ngabersihan sareng ngajaga paru-paru anjeun aman berkat motor 800W kakuatan tinggi na.

    Kalayan sander témbok LED 360 ° anjeun tiasa ngahaluskeun sareng ngabéréskeun témbok sareng siling kalayan gampang!Handy, serbaguna, portabel sareng kuat, sander anyar Bakaji mangrupikeun alat pikeun anjeun!

    Motor 800W anu kuat anu disayogikeun ku sander nganteurkeun kagancangan anu tiasa disaluyukeun tina 800 dugi ka 1750 rpm anu nawiskeun kakuatan tinggi sareng kecepatan kaluaran pikeun aplikasi sanding profésional, pikeun padamelan anu gancang sareng efisien.

    6-SPEED SANDER: The drywall sander bisa nyaluyukeun kana sagala Sanding jeung pagawean pagawean anjeun maledog di dinya;rentang genep kagancangan ti 550 nepi ka 1900 rpm ngidinan Anjeun ngahaluskeun bintik kasar dina sagala siling atawa témbok terjal tanpa ninggalkeun tanda swirl

    Mesin sander Drywall dilengkepan sistem ékstraksi lebu otomatis anu nyedot lebu anu disababkeun ku prosés pengamplasan ku cara nyalurkeun kana kantong ransel anu praktis ngalangkungan tabung nyeuseup panjang 2m, anu ngajamin karya sanding anu langkung éfisién, tepat sareng di luhur sadayana. .

    KONTROL MUDAH: Cecekelan rubberized ergonomic ensures hiji alus teuing nyaman, aman jeung non-slip cekelan, sarta berkat rod extendable praktis kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahontal malah titik pangluhurna tembok jeung ceilings.

  • Drywall Sander 710W Electric Sander Variabel Speed ​​Tembok Sander Sanding Cakram Power Sanding Mesin

    Drywall Sander 710W Electric Sander Variabel Speed ​​Tembok Sander Sanding Cakram Power Sanding Mesin

    *Desain ergonomis - cecekelan karét bisa ningkatkeun gesekan antara palem, sahingga hésé pikeun mesin ngageser ku leungeun.Éta mangrupikeun alat anu saé pikeun DIY kulawarga sareng profésional.

    *Motor anu kuat - motor anu kuat tiasa nyayogikeun kakuatan anu cekap pikeun mesin sareng dilegakeun wengkuan pamakean: dirancang pikeun ngagosok, ngagiling sareng ngagosok témbok garing, témbok interior, témbok luar, siling sareng lantai;Ngabersihan résidu taneuh;Leupaskeun résidu, napel, coatings cet, elém jeung moyok leupas;antosan.

    * 6 speeds béda jeung saklar konci] prostaglandin partisi garing sander listrik boga 6 speeds béda nurutkeun aplikasi béda.Saklar konci tiasa ngajaga kagancangan dina hal mencét anu teu diteruskeun, ku kituna ngirangan beban kerja sareng ngajantenkeun panggunaan langkung saé.

    *Sistem kempelan lebu otomatis - mesin sanding partisi garing prostomer dilengkepan kantong lebu sareng sistem kempelan lebu otomatis, ku kituna tiasa nganggo kantong lebu pikeun ngabersihkeun diri pikeun kéngingkeun kinerja kempelan lebu anu langkung saé.

     

     

  • Profésional Saluyukeun Speed ​​Drywall Sander 800W 120-230V Tembok Polishing Grinding Ganda Dipingpin Lampu Tembok Mesin Putty Polisher

    Profésional Saluyukeun Speed ​​Drywall Sander 800W 120-230V Tembok Polishing Grinding Ganda Dipingpin Lampu Tembok Mesin Putty Polisher

    Drywall Sander 800W Tembok Listrik Sander sareng Selang Debu, Sistem Vakum Otomatis, 6 Kecepatan Variabel sareng 6-Piece Sanding Cakram -KM2301

    1.debu kempelan efficency≥96%.
    kalawan konstruksi debu-bukti-kalawan patén-patén
    jalma anu ningali tiasa nginum tea atanapi kopi nalika ngamplas (dumasar kana kinerja amplas)
    2.FFU> 100 jam (saé pisan).
    3. waktu jasa (sanding test kinerja)> 500 jam.
    4.the switch utama, switch LED jeung speed adjustor bisa dikawasa ku hiji leungeun, nu ngajadikeun produk pisan aman tur merenah -with patén.
    5.lepaskeun selang dina 1 detik lamun kaluar tina pamakéan-kalawan patén.
    6. kalawan fungsi nyeuseup lebu diri.
    7. kalawan 360º LED lampu kerja.
    8. kalawan speed adjustor.

  • Jerapah sander parabot mesin drywall listrik grinding sander pikeun siling jeung témbok Sanding

    Jerapah sander parabot mesin drywall listrik grinding sander pikeun siling jeung témbok Sanding

    Sander listrik 800W - pikeun siling sareng témbok - diaméter 225mm - kalebet 6 lembar amplas- KM2301-01

    * Kalayan sistem napel ngaropéa, sandpaper bisa dirobah gampang jeung gancang.

    * Dirancang pikeun sagala jinis daérah anu ageung, tapi paling cocog pikeun témbok sareng siling.

    * Koléksi lebu anu tiasa diatur: saluyukeun kakuatan ngumpulkeun lebu tina sistem pengumpulan lebu terpadu.

    * Desain ergonomis sareng gagang samping pikeun kontrol sareng kanyamanan anu optimal.

     

  • Gaya panganyarna kualitas mesin sanding portabel dijamin foldable drywall sander témbok mesin grinding kalawan Led -KM2304

    Gaya panganyarna kualitas mesin sanding portabel dijamin foldable drywall sander témbok mesin grinding kalawan Led -KM2304

    Sander drywall anu tiasa dilipat multifungsi ieu dianggo pikeun ngagosok témbok sareng siling garing, anu tiasa ngahaluskeun témbok gancang sareng gampang.The 360 ​​° swiveling sirah na 6 setting speed variabel nyieun témbok grinding mesin ieu adaptable.Cecekelan gaduh desain anu tiasa dipanjangkeun sareng tiasa dilipat, anu tiasa ngahontal jangkungna sareng ngahémat tempat panyimpen.Sistem kempelan lebu vakum otomatis tiasa nyerep saluhureun 96% lebu nalika ngagosok témbok.Digabungkeun sareng selang sareng kantong lebu, pangaruh panyabutan lebu idéal tiasa dihontal.

    Drywall grinding tembok jeung ceilings kalawan betah ku sander LED.Mesinna, dilengkepan gagang teleskopik sareng kabel listrik, cocog pikeun ngagarap témbok sateuacan ngalukisna.Anjeun moal deui peryogi tangga pikeun ngahontal siling sareng anjeun tungtungna tiasa damel di kanyamanan.

    Pagawean mana anu cocog pikeun sander ieu?Idéal pikeun:
    - Siling sareng témbok lemes.
    - Gips keusik jeung eternit.
    - Cabut sésa-sésa wallpaper, cét, lem, stucco sareng seueur jinis lapisan bahan anu diterapkeun kana témbok sareng siling.

    Kaunggulan tina drywall sander:
    *Kabébasan gerak berkat selang ékstraksi lebu 2-méteran sareng gagang teleskopik.
    * Sudut anu gampang dicapai.Sirah adaptasi gumantung kana permukaan anu digarap.
    * Laju anu luhur sareng tiasa disaluyukeun mastikeun yén bahanna dipiceun gancang sareng akurat.Salaku adjustable, sander ogé bisa dipaké pikeun miceun jumlah leutik tur ngalakukeun pagawean anu teu merlukeun loba usaha.
    *Lingkungan kerja anu henteu lebu berkat sambungan anu cocog pikeun panyaring vakum anu paling umum.Selang sareng kantong lebu kalebet.
    *Sikat terpadu henteu ngaruksak permukaan anu henteu kedah dirawat.

  • Foldable LED Electric Drywall Sander kalawan Vakum Attachment- KM2304

    Foldable LED Electric Drywall Sander kalawan Vakum Attachment- KM2304

    Sander drywall anu tiasa dilipat multifungsi ieu dianggo pikeun ngagosok témbok sareng siling garing, anu tiasa ngahaluskeun témbok gancang sareng gampang.The 360 ​​° swiveling sirah na 6 setting speed variabel nyieun témbok grinding mesin ieu adaptable.Cecekelan gaduh desain anu tiasa dipanjangkeun sareng tiasa dilipat, anu tiasa ngahontal jangkungna sareng ngahémat tempat panyimpen.Sistem kempelan lebu vakum otomatis tiasa nyerep saluhureun 96% lebu nalika ngagosok témbok.Digabungkeun sareng selang sareng kantong lebu, pangaruh panyabutan lebu idéal tiasa dihontal.

     

  • 750W Hand fléksibel sander leungeun dicekel drywall sander sudut mesin Sanding kalawan Led mesin grinding

    750W Hand fléksibel sander leungeun dicekel drywall sander sudut mesin Sanding kalawan Led mesin grinding

    750W Hand sander fléksibel leungeun dicekel drywall sander sudut mesin Sanding kalawan Led mesin grinding -KM1802

    Katerangan

    Cecekelan karét ergonomis ngajamin cengkraman anu saé, aman sareng teu leueur, ogé hatur nuhun kana cecekelan anti-geter anu praktis anu tiasa dipasang sacara gampil di sisi katuhu sareng di kénca sander, anjeun gaduh kanyamanan anu langkung ageung nalika dianggo sanajan salami. sesi kerja panjang.

    Sander témbok dianggo sareng cakram abrasive 18 cm, kalebet dina pakét anjeun bakal mendakan 12 cakram 6 tina 120 sareng 6 tina 320

    Drywall grinding sander mangrupakeun alat sampurna pikeun sanding jeung pagawean duanana salila pangwangunan jeung renovasi drywall, ceilings, plasterboard, tembok interior jeung exterior jsb ...

    Bahan-bahan anu dianggo sareng ciri-cirina ngajantenkeun témbok sander mangrupikeun alat anu kualitasna paling luhur anu diperyogikeun pikeun sadaya anu resep DIY sareng profésional dina séktor éta.

    Kalayan sander témbok LED énggal anjeun tiasa ngahaluskeun sareng ngabéréskeun témbok sareng siling kalayan gampang!Handy, serbaguna, portabel sareng kuat, sander anyar Bakaji mangrupikeun alat pikeun anjeun!

    Motor 750W anu kuat anu disayogikeun ku sander nganteurkeun kagancangan anu tiasa disaluyukeun tina 610 dugi ka 2150 rpm anu nawiskeun kakuatan tinggi sareng kecepatan kaluaran pikeun aplikasi sanding profésional, pikeun padamelan anu gancang sareng efisien.

    YUSHEN drywall sander ieu dilengkepan sirah ergonomic husus nu matak ngamudahkeun pikeun ngakses sagala sudut sarta sudut, ngahontal kalawan betah maksimum unggal titik témbok, Sumawona lampu LED sabudeureun sirah tina sander illuminates wewengkon sabudeureun sander nu ngidinan Anjeun. pikeun berpungsi sanajan dina kaayaan cahaya remen kalayan betah maksimum.

    Putty wall sander dilengkepan sistem ékstraksi lebu otomatis nu nyedot dina lebu disababkeun ku prosés Sanding ku channeling kana kantong ransel praktis ngaliwatan tube nyeuseup panjang 2m, nu ngajamin karya sanding leuwih efisien, tepat na luhureun sakabeh bersih. .

  • Pabrik langsung vacuum cleaner drywall sander parabot kakuatan pikeun DIY ngagunakeun kalawan Sanding disc ande vakum

    Pabrik langsung vacuum cleaner drywall sander parabot kakuatan pikeun DIY ngagunakeun kalawan Sanding disc ande vakum

    Pabrik langsung vacuum cleaner drywall sander parabot kakuatan pikeun DIY ngagunakeun kalawan Sanding disc ande vakum -KM2301-1

    Tegangan dipeunteun: 230VAC
    Frékuénsi: 50Hz
    Dipeunteun Daya Input: 800W
    Taya Beban Speed: 550-1900 / mnt
    Sandpaper Diaméterna: φ225mm
    Debu extractor Diaméterna: φ32mm
    Beurat Net: 3.8kg
    (Kotak karton) Ukuran: 72X29.2X23cm / 1pcs
    NW/GW: 3.8kg/7.2kg
    Jumlah 20″/40″/40′H: 550/1160/1373pcs

    Tegangan dipeunteun: 120VAC
    Frékuénsi: 60Hz
    Dipeunteun Daya Input: 6.5A
    Taya Beban Speed: 500-1800 / mnt
    Sandpaper Diaméterna: φ225mm
    Debu extractor Diaméterna: φ32mm
    Beurat Net: 3.8kg
    (Kotak karton) Ukuran: 72X29.2X23cm / 1pcs
    NW/GW: 3.8kg/7.2kg
    Jumlah 20″/40″/40′H: 550/1160/1373pcs

  • 110v leungeun sander drywall ransel témbok garing mesin grinding kalawan Sanding disc sarta dipingpin

    110v leungeun sander drywall ransel témbok garing mesin grinding kalawan Sanding disc sarta dipingpin

    Sander drywall listrik gaduh kakuatan 6.5A(800W), langkung seueur tibatan sanders drywall, nyayogikeun kakuatan dinamis anu tiasa diandelkeun kana pad sanding, sareng dipasang pertengahan batang pikeun nyaimbangkeun awak beurat 14lb.Motor speed variabel beroperasi ti 500 nepi ka 1800rpm.Ngajadikeun pakasaban unggul dipigawé leuwih gancang.

  • 750W Drywall Sander Dipingpin Lampu Tembok Putty Polisher -KM1801

    750W Drywall Sander Dipingpin Lampu Tembok Putty Polisher -KM1801

    Sanders Drywall mangrupikeun alat anu dipikabutuh nalika instalasi drywall.Bisa gancang nyiapkeun hiji sakabéh kamar pikeun lukisan kalawan cleanup minimal. Ieu dirancang pikeun grinding drywall urang, siling jeung tembok surfaces jero jeung luar, clearing résidu lantai, coatings cet, napel na longgar moyok jsb.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2