Supplier parabot kakuatan profésional

Listrik Drywall Sander Idéal Pikeun Imah DIY Jeung Hiasan- KM2301-A

Katerangan pondok:

Sander drywall listrik gaduh kakuatan 6.5A(800W), langkung seueur tibatan sanders drywall, nyayogikeun kakuatan dinamis anu tiasa diandelkeun ka pad sanding, sareng dipasang tengah-batang pikeun nyaimbangkeun awak beurat 14lb. Motor speed variabel beroperasi ti 500 nepi ka 1800rpm. Ngajadikeun pakasaban unggul dipigawé leuwih gancang.


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi Dasar

modél NO.: KM-2301-A
LED: Kakuatan luhur
Tegangan Input: 120V / 230V
kakuatan: 800W / 6.5A
Frékuénsi: 50Hz/60Hz
Sandpaper Diaméterna: φ225mm
Sumber kakuatan: Corded Electric

Electric Drywall Sander Ideal For Home DIY And Decoration- KM2301-A

Spésifikasi konci / Fitur husus

●Jumlah modél: KM-2301
●Warna: oranyeu, biru, héjo, beureum, jeung konéng
●Beurat bersih: 3.8kg
●Beurat kotor: 7.2kg
● Ukuran karton: 110X29.2X23cm / karton
● Loading kuantitas:
●20ft GP wadahna: 430 potongan
●40ft GP wadahna: 870 potongan
●40ft wadahna HQ: 1020 potongan

★ Sababaraha asesoris:
6 × sandpapers
2 × sikat karbon (1 pasang)
1 × obeng
1 × rengkuh hex
1 × kantong ngumpulkeun lebu
2 × washers
2 × sendi
1×selang ékstraksi lebu (2m)

Bungkusan & Pangiriman

FOB Port: Ningbo
Kalungguhan Time: 15-35 poé
Beurat net: 3.8kg
beurat kotor: 7.2kg
Unit per Karton Ékspor:1
Ukuran bungkusan: 110X29.2X23cm

Pasar Ékspor Utama

Asia
Éropa Wétan
Amérika Kalér
Tengah / Amérika Kidul

Australia
Wétan Tengah / Afrika
Éropa Kulon

Pamayaran & Pangiriman

Métode pamayaran: Advance TT, T/T, Western Union, PayPal, L/C ..
Rincian Pangiriman: dina 30-50days saatos mastikeun pesenan

Keunggulan Kompetitif Primer

1.Dust kempelan efficiency≥96%.
kalawan konstruksi debu-bukti --- kalawan patén-patén
nu nonton tiasa nginum tea atanapi kopi nalika ngamplas (dumasar kana kinerja pengamplasan)
2.FFU> 100 jam (saé pisan).
3.Service waktos (sanding test kinerja)> 500 jam.
4.The switch utama, switch LED na speed adjustor bisa dikawasa ku hiji leungeun, nu ngajadikeun produk pisan aman tur merenah --kalawan patén.

Electric Drywall Sander Ideal For Home DIY And Decoration- KM2301-A
Electric Drywall Sander Ideal For Home DIY And Decoration- KM2301-A

5.Detach selang dina 1 detik nalika kaluar tina pamakéan --- kalawan patén.
6. Kalayan fungsi nyeuseup lebu diri.
7. Kalawan 360º LED lampu kerja.
8.With adjustor speed.

Sander témbok bébas debu, dilengkepan vakum, polishing bébas lebu, motor kakuatan tinggi, sora polishing lampu, lampu LED kalawan katerangan, adjustment panjang telescopic, efisiensi tinggi cleaner.

Puteran sirah grinding tanpa tungtung maot, éta otomatis tingkat, tembok henteu rata, tanpa appearances, euweuh Sanding henteu rata tur euweuh handap kakeunaan.

Electric Drywall Sander Ideal For Home DIY And Decoration- KM2301-A

Electric Drywall Sander Ideal For Home DIY And Decoration- KM2301-A

Electric Drywall Sander Ideal For Home DIY And Decoration- KM2301-A

[Selang nyeuseup lebu anu langkung kandel]
Selang nyeuseup lebu jinis organ anu langkung kandel ngagampangkeun ngadalikeun mesin sanding dina sababaraha sudut.

[Pegangan bantu]
Gagang bantu anu dirarancang kalayan ati-ati ngagampangkeun padamelan.

[Plastik rékayasa ASS]
Karét ditutupan kulit lemes pikeun rasa anu langkung nyaman sareng ngirangan kacapean damel.

[Skrup pamasangan bar ekstensi]
Gancang pikeun beroperasi sareng manteng di will, gancang ditarik sareng teguh pikeun nahan.

[Saklar lampu LED]
Pikeun kaperluan Sanding poék, switch lampu LED super caang téh aman tur merenah.

Electric Drywall Sander Ideal For Home DIY And Decoration- KM2301-A

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami