Professional power tools supplier
  • head_banner_01
Ningbo Yushen Trading Co., Ltd.diadegkeun dina 2014, supplier parabot kakuatan profésional vibrant di Cina, integral tina pabrik jeung dagang.Produk urang laris di pasar luar negeri.

Foldable Drywall Sander

  • Gaya panganyarna kualitas mesin sanding portabel dijamin foldable drywall sander témbok mesin grinding kalawan Led -KM2304

    Gaya panganyarna kualitas mesin sanding portabel dijamin foldable drywall sander témbok mesin grinding kalawan Led -KM2304

    Gaya panganyarna kualitas mesin sanding portabel dijamin foldable drywall sander témbok mesin grinding kalawan Led - KM2304

    Sander drywall anu tiasa dilipat multifungsi ieu dianggo pikeun ngagosok témbok sareng siling garing, anu tiasa ngahaluskeun témbok gancang sareng gampang.The 360 ​​° swiveling sirah na 6 setting speed variabel nyieun témbok grinding mesin ieu adaptable.Cecekelan gaduh desain anu tiasa dipanjangkeun sareng tiasa dilipat, anu tiasa ngahontal jangkungna sareng ngahémat tempat panyimpen.Sistem kempelan lebu vakum otomatis tiasa nyerep saluhureun 96% lebu nalika ngagosok témbok.Digabungkeun sareng selang sareng kantong lebu, pangaruh panyabutan lebu idéal tiasa dihontal.

    Drywall grinding tembok jeung ceilings kalawan betah ku sander LED.Mesinna, dilengkepan gagang teleskopik sareng kabel listrik, cocog pikeun ngagarap témbok sateuacan ngalukisna.Anjeun moal deui peryogi tangga pikeun ngahontal siling sareng anjeun tungtungna tiasa damel di kanyamanan.

    Pagawean mana anu cocog pikeun sander ieu?Idéal pikeun:
    - Siling sareng témbok lemes.
    - Gips keusik jeung eternit.
    - Cabut sésa-sésa wallpaper, cét, lem, stucco sareng seueur jinis lapisan bahan anu diterapkeun kana témbok sareng siling.

    Kaunggulan tina drywall sander:
    *Kabébasan gerak berkat selang ékstraksi lebu 2-méteran sareng gagang teleskopik.
    * Sudut anu gampang dicapai.Sirah adaptasi gumantung kana permukaan anu digarap.
    * Laju anu luhur sareng tiasa disaluyukeun mastikeun yén bahanna dipiceun gancang sareng akurat.Salaku adjustable, sander ogé bisa dipaké pikeun miceun jumlah leutik tur ngalakukeun pagawean anu teu merlukeun loba usaha.
    *Lingkungan kerja anu henteu lebu berkat sambungan anu cocog pikeun panyaring vakum anu paling umum.Selang sareng kantong lebu kalebet.
    *Sikat terpadu henteu ngaruksak permukaan anu henteu kedah dirawat.

  • Foldable LED Electric Drywall Sander kalawan Vakum Attachment- KM2304

    Foldable LED Electric Drywall Sander kalawan Vakum Attachment- KM2304

    Sander drywall anu tiasa dilipat multifungsi ieu dianggo pikeun ngagosok témbok sareng siling garing, anu tiasa ngahaluskeun témbok gancang sareng gampang.The 360 ​​° swiveling sirah na 6 setting speed variabel nyieun témbok grinding mesin ieu adaptable.Cecekelan gaduh desain anu tiasa dipanjangkeun sareng tiasa dilipat, anu tiasa ngahontal jangkungna sareng ngahémat tempat panyimpen.Sistem kempelan lebu vakum otomatis tiasa nyerep saluhureun 96% lebu nalika ngagosok témbok.Digabungkeun sareng selang sareng kantong lebu, pangaruh panyabutan lebu idéal tiasa dihontal.

     

  • Pabrik langsung vacuum cleaner drywall sander parabot kakuatan pikeun DIY ngagunakeun kalawan Sanding disc ande vakum

    Pabrik langsung vacuum cleaner drywall sander parabot kakuatan pikeun DIY ngagunakeun kalawan Sanding disc ande vakum

    Pabrik langsung vacuum cleaner drywall sander parabot kakuatan pikeun DIY ngagunakeun kalawan Sanding disc ande vakum -KM2301-1

    Tegangan dipeunteun: 230VAC
    Frékuénsi: 50Hz
    Dipeunteun Daya Input: 800W
    Taya Beban Speed: 550-1900 / mnt
    Sandpaper Diaméterna: φ225mm
    Debu extractor Diaméterna: φ32mm
    Beurat Net: 3.8kg
    (Kotak karton) Ukuran: 72X29.2X23cm / 1pcs
    NW/GW: 3.8kg/7.2kg
    Jumlah 20″/40″/40′H: 550/1160/1373pcs

    Tegangan dipeunteun: 120VAC
    Frékuénsi: 60Hz
    Dipeunteun Daya Input: 6.5A
    Taya Beban Speed: 500-1800 / mnt
    Sandpaper Diaméterna: φ225mm
    Debu extractor Diaméterna: φ32mm
    Beurat Net: 3.8kg
    (Kotak karton) Ukuran: 72X29.2X23cm / 1pcs
    NW/GW: 3.8kg/7.2kg
    Jumlah 20″/40″/40′H: 550/1160/1373pcs

  • LED Electric Drywall Sander Tembok Polisher Mesin Corded Variabel Speed ​​- KM2303

    LED Electric Drywall Sander Tembok Polisher Mesin Corded Variabel Speed ​​- KM2303

    Kalawan 800W (6.5A) motor jeung 6 speeds adjustable ti 500RPM mun 1900RPM.Sander Drywall Listrik ieu tiasa kalayan gampang ngatasi témbok, hateup sareng sudut.Saklar konci kakuatan tambahan tiasa ngajaga mesin dina kaayaan berpungsi sareng ngirangan kacapean nalika dianggo.Langkung ti 90 adjustment gelar, éta bakal minuhan sagala rupa sudut kerja Anjeun.

  • 800W 225MM Electric Drywall Sander Jeung Sanding Accessories- KM2301

    800W 225MM Electric Drywall Sander Jeung Sanding Accessories- KM2301

    Sander drywall ieu hadir sareng kantong kempelan lebu sareng selang vakum lebu fléksibel 6,5 kaki.Desain bal baja di tepi langkung santai, fleksibel sareng hemat tenaga kerja tibatan struktur sikat tradisional.Ngagunakeun rolling tinimbang ngageser bisa greatly ngurangan gesekan.

  • Listrik Drywall Sander Idéal Pikeun Imah DIY Jeung Hiasan- KM2301-A

    Listrik Drywall Sander Idéal Pikeun Imah DIY Jeung Hiasan- KM2301-A

    Sander drywall listrik gaduh kakuatan 6.5A(800W), langkung seueur tibatan sanders drywall, nyayogikeun kakuatan dinamis anu tiasa diandelkeun kana pad sanding, sareng dipasang pertengahan batang pikeun nyaimbangkeun awak beurat 14lb.Motor speed variabel ngoperasikeun ti 500 nepi ka 1800rpm.Ngajadikeun pakasaban unggul dipigawé leuwih gancang.