Supplier parabot kakuatan profésional

Foldable LED Electric Drywall Sander kalawan Vakum Attachment- KM2304

Katerangan pondok:

Sander drywall anu tiasa dilipat multifungsi ieu dianggo pikeun ngagosok témbok sareng siling garing, anu tiasa ngahaluskeun témbok gancang sareng gampang. The 360 ​​° swiveling sirah na 6 setting speed variabel ngajadikeun témbok grinding mesin ieu adaptable. Gagangna ngagaduhan desain anu tiasa dipanjangkeun sareng tiasa dilipat, anu tiasa ngahontal jangkungna sareng ngahémat tempat panyimpen. Sistem kempelan lebu vakum otomatis tiasa nyerep saluhureun 96% lebu nalika ngagosok témbok. Digabungkeun sareng selang sareng kantong lebu, pangaruh panyabutan lebu idéal tiasa dihontal.

 


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi Dasar

modél NO.: KM-2304
LED: Kakuatan luhur
Input tegangan: 120/230V
kakuatan: 800W / 6.5A
Frékuénsi: 50Hz/60Hz
Sandpaper Diaméterna: φ225mm
Sumber kakuatan: Corded Electric

Bahan awak: cangkang plastik sareng stainless steel
Pamakéan: témbok grinding
Spésifikasi: CE, GS, RoHS, ETL, EMC
Taya Beban Speed: 500-1900 / mnt
Garansi: 1 Taun
Lebu extractor Diaméterna: φ32mm
Panjang kabel: 4.1M

Spésifikasi konci / Fitur husus

●Jumlah modél: KM-2304
●Warna: oranyeu, biru, héjo, beureum, oranyeu jeung konéng
●Beurat bersih: 3.8kg
●Beurat kotor: 7.2kg
● Ukuran karton: 72X29.2X23cm / karton / 1pc
● Loading kuantitas:
●20ft GP wadahna: 550 potongan
●40ft GP wadahna: 1160 potongan
● 40ft HQ wadahna: 1373 potongan
●FOB Port: Ningbo
● kalungguhan Time: 15- 35 poé

★ Sababaraha asesoris

6 × sandpapers
2 × sikat karbon (1 pasang)
1 × obeng
1 × rengkuh hex
1 × kantong ngumpulkeun lebu
2 × washers
2 × sendi
1×selang ékstraksi lebu (2m)

Kaunggulan

1.This gaya tilepan, simpen tempat pikeun neundeun jeung genah keur angkutan.
2.Dust kempelan efficiency≥96%.
kalawan konstruksi debu-bukti --- kalawan patén-patén
nu nonton tiasa nginum tea atanapi kopi nalika ngamplas (dumasar kana kinerja pengamplasan)
3.FFU> 100 jam (saé pisan).
4.Service waktos (sanding test kinerja)> 500 jam.
5.The switch utama, switch LED na speed adjustor bisa dikawasa ku hiji leungeun, nu ngajadikeun produk pisan aman tur merenah --kalawan patén.
6.Detach selang dina 1 detik nalika kaluar tina pamakéan --- kalawan patén.
7. Kalayan fungsi nyeuseup lebu diri.
8. Kalawan 360º LED lampu kerja.
9. kalawan speed adjustor.

Foldable LED Electric Drywall Sander with Vacuum Attachment- KM2304

Foldable LED Electric Drywall Sander with Vacuum Attachment- KM2304

►Kadali Luar Biasa: Ekstensi cecekelan bakal ngamungkinkeun rentang pamakean anu idéal. Lampu LED 12W kualitas luhur ngurilingan sirah nawiskeun kaayaan kerja anu langkung terang. Idéal pikeun grinding drywall, ceilings, tembok interior, tembok exterior, clearing résidu lantai, coatings cet, elém jeung moyok leupas.

► Beresih - Dirancang kalayan sistem vakum otomatis pikeun nyerep lebu éfisién tinggi kalayan marengan kantong lebu; lingkungan gawé anu leuwih bersih.

► Variabel - Kontrol laju variabel beroperasi tina 500 dugi ka 1800 rpm, pikeun nyumponan kabutuhan anu béda dina proyék.

► Bisa dicabut - Ngahontal juru sareng ujung kalayan desain ujung anu tiasa dicabut. Bantalan bal baja dina pelat handap pikeun ngirangan gesekan.

►Foldable: Desain Foldable kalawan Extendable cecekelan- Desain foldable merenah pikeun neundeun basajan tur transportasi, sarta cecekelan bisa manjangkeun nepi ka 6.3 suku, anjeun tiasa nyabut cecekelan tur nyimpen dina spasi ketat lamun teu dipaké.

►Dust ékstraksi: The statik-dissipating PVC selang lebu bakal mantuan nyadiakeun nyerep lebu efisien, nalika disambungkeun kana kantong vakum (kaasup). Hiji bunderan bantalan bola handapeun sirah mantuan pikeun nyapu lebu tina témbok jeung ngandung eta handapeun sirah Sanding, betah ékstraksi lebu ngaliwatan alat nu.

►Sudut adjustable: 9-inci(225cm) diaméterna Sanding sirah swivels di sababaraha arah pikeun ngajaga sirah datar kana témbok. Ieu nyadiakeun loba kurang leungeun jeung taktak bending / twisting pikeun mantuan nyieun karya Anjeun leuwih efisien. Bagéan sikat anu tiasa dicabut sareng pembantuna handap anu tiasa dicabut dina sanding sareng sudut.

Foldable LED Electric Drywall Sander with Vacuum Attachment- KM2304


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami