Professional power tools supplier
  • head_banner_01
Ningbo Yushen Trading Co., Ltd.diadegkeun dina 2014, supplier parabot kakuatan profésional vibrant di Cina, integral tina pabrik jeung dagang.Produk urang laris di pasar luar negeri.

Jerapah Drywall Sander

  • 110v leungeun sander drywall ransel témbok garing mesin grinding kalawan Sanding disc sarta dipingpin

    110v leungeun sander drywall ransel témbok garing mesin grinding kalawan Sanding disc sarta dipingpin

    800W, 225mm Long Handle Drywall Sander (kalayan fungsi nyeuseup lebu diri) - KM2301

    Efisiensi ngumpulkeun lebu≥96%: Kantétan ékstraksi lebu vakum sander kami sacara otomatis nyedot dugi ka 96% lebu sareng résidu drywall nalika anjeun damel, ngajantenkeun ngabersihan sareng ngajaga paru-paru anjeun aman berkat motor 800W kakuatan tinggi na.

    Kalayan sander témbok LED 360 ° anjeun tiasa ngahaluskeun sareng ngabéréskeun témbok sareng siling kalayan gampang!Handy, serbaguna, portabel sareng kuat, sander anyar Bakaji mangrupikeun alat pikeun anjeun!

    Motor 800W anu kuat anu disayogikeun ku sander nganteurkeun kagancangan anu tiasa disaluyukeun tina 800 dugi ka 1750 rpm anu nawiskeun kakuatan tinggi sareng kecepatan kaluaran pikeun aplikasi sanding profésional, pikeun padamelan anu gancang sareng efisien.

    6-SPEED SANDER: The drywall sander bisa nyaluyukeun kana sagala Sanding jeung pagawean pagawean anjeun maledog di dinya;rentang genep kagancangan ti 550 nepi ka 1900 rpm ngidinan Anjeun ngahaluskeun bintik kasar dina sagala siling atawa témbok terjal tanpa ninggalkeun tanda swirl

    Mesin sander Drywall dilengkepan sistem ékstraksi lebu otomatis anu nyedot lebu anu disababkeun ku prosés pengamplasan ku cara nyalurkeun kana kantong ransel anu praktis ngalangkungan tabung nyeuseup panjang 2m, anu ngajamin karya sanding anu langkung éfisién, tepat sareng di luhur sadayana. .

    KONTROL MUDAH: Cecekelan rubberized ergonomic ensures hiji alus teuing nyaman, aman jeung non-slip cekelan, sarta berkat rod extendable praktis kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahontal malah titik pangluhurna tembok jeung ceilings.

  • Profésional Saluyukeun Speed ​​Drywall Sander 800W 120-230V Tembok Polishing Grinding Ganda Dipingpin Lampu Tembok Mesin Putty Polisher

    Profésional Saluyukeun Speed ​​Drywall Sander 800W 120-230V Tembok Polishing Grinding Ganda Dipingpin Lampu Tembok Mesin Putty Polisher

    Drywall Sander 800W Tembok Listrik Sander sareng Selang Debu, Sistem Vakum Otomatis, 6 Kecepatan Variabel sareng 6-Piece Sanding Cakram -KM2301

    1.debu kempelan efficency≥96%.
    kalawan konstruksi debu-bukti-kalawan patén-patén
    jalma anu ningali tiasa nginum tea atanapi kopi nalika ngamplas (dumasar kana kinerja amplas)
    2.FFU> 100 jam (saé pisan).
    3. waktu jasa (sanding test kinerja)> 500 jam.
    4.the switch utama, switch LED jeung speed adjustor bisa dikawasa ku hiji leungeun, nu ngajadikeun produk pisan aman tur merenah -with patén.
    5.lepaskeun selang dina 1 detik lamun kaluar tina pamakéan-kalawan patén.
    6. kalawan fungsi nyeuseup lebu diri.
    7. kalawan 360º LED lampu kerja.
    8. kalawan speed adjustor.

  • Jerapah sander parabot mesin drywall listrik grinding sander pikeun siling jeung témbok Sanding

    Jerapah sander parabot mesin drywall listrik grinding sander pikeun siling jeung témbok Sanding

    Sander listrik 800W - pikeun siling sareng témbok - diaméter 225mm - kalebet 6 lembar amplas- KM2301-01

    * Kalayan sistem napel ngaropéa, sandpaper bisa dirobah gampang jeung gancang.

    * Dirancang pikeun sagala jinis daérah anu ageung, tapi paling cocog pikeun témbok sareng siling.

    * Koléksi lebu anu tiasa diatur: saluyukeun kakuatan ngumpulkeun lebu tina sistem pengumpulan lebu terpadu.

    * Desain ergonomis sareng gagang samping pikeun kontrol sareng kanyamanan anu optimal.

     

  • Gaya panganyarna kualitas mesin sanding portabel dijamin foldable drywall sander témbok mesin grinding kalawan Led -KM2304

    Gaya panganyarna kualitas mesin sanding portabel dijamin foldable drywall sander témbok mesin grinding kalawan Led -KM2304

    Sander drywall anu tiasa dilipat multifungsi ieu dianggo pikeun ngagosok témbok sareng siling garing, anu tiasa ngahaluskeun témbok gancang sareng gampang.The 360 ​​° swiveling sirah na 6 setting speed variabel nyieun témbok grinding mesin ieu adaptable.Cecekelan gaduh desain anu tiasa dipanjangkeun sareng tiasa dilipat, anu tiasa ngahontal jangkungna sareng ngahémat tempat panyimpen.Sistem kempelan lebu vakum otomatis tiasa nyerep saluhureun 96% lebu nalika ngagosok témbok.Digabungkeun sareng selang sareng kantong lebu, pangaruh panyabutan lebu idéal tiasa dihontal.

    Drywall grinding tembok jeung ceilings kalawan betah ku sander LED.Mesinna, dilengkepan gagang teleskopik sareng kabel listrik, cocog pikeun ngagarap témbok sateuacan ngalukisna.Anjeun moal deui peryogi tangga pikeun ngahontal siling sareng anjeun tungtungna tiasa damel di kanyamanan.

    Pagawean mana anu cocog pikeun sander ieu?Idéal pikeun:
    - Siling sareng témbok lemes.
    - Gips keusik jeung eternit.
    - Cabut sésa-sésa wallpaper, cét, lem, stucco sareng seueur jinis lapisan bahan anu diterapkeun kana témbok sareng siling.

    Kaunggulan tina drywall sander:
    *Kabébasan gerak berkat selang ékstraksi lebu 2-méteran sareng gagang teleskopik.
    * Sudut anu gampang dicapai.Sirah adaptasi gumantung kana permukaan anu digarap.
    * Laju anu luhur sareng tiasa disaluyukeun mastikeun yén bahanna dipiceun gancang sareng akurat.Salaku adjustable, sander ogé bisa dipaké pikeun miceun jumlah leutik tur ngalakukeun pagawean anu teu merlukeun loba usaha.
    *Lingkungan kerja anu henteu lebu berkat sambungan anu cocog pikeun panyaring vakum anu paling umum.Selang sareng kantong lebu kalebet.
    *Sikat terpadu henteu ngaruksak permukaan anu henteu kedah dirawat.

  • Foldable LED Electric Drywall Sander kalawan Vakum Attachment- KM2304

    Foldable LED Electric Drywall Sander kalawan Vakum Attachment- KM2304

    Sander drywall anu tiasa dilipat multifungsi ieu dianggo pikeun ngagosok témbok sareng siling garing, anu tiasa ngahaluskeun témbok gancang sareng gampang.The 360 ​​° swiveling sirah na 6 setting speed variabel nyieun témbok grinding mesin ieu adaptable.Cecekelan gaduh desain anu tiasa dipanjangkeun sareng tiasa dilipat, anu tiasa ngahontal jangkungna sareng ngahémat tempat panyimpen.Sistem kempelan lebu vakum otomatis tiasa nyerep saluhureun 96% lebu nalika ngagosok témbok.Digabungkeun sareng selang sareng kantong lebu, pangaruh panyabutan lebu idéal tiasa dihontal.

     

  • Pabrik langsung vacuum cleaner drywall sander parabot kakuatan pikeun DIY ngagunakeun kalawan Sanding disc ande vakum

    Pabrik langsung vacuum cleaner drywall sander parabot kakuatan pikeun DIY ngagunakeun kalawan Sanding disc ande vakum

    Pabrik langsung vacuum cleaner drywall sander parabot kakuatan pikeun DIY ngagunakeun kalawan Sanding disc ande vakum -KM2301-1

    Tegangan dipeunteun: 230VAC
    Frékuénsi: 50Hz
    Dipeunteun Daya Input: 800W
    Taya Beban Speed: 550-1900 / mnt
    Sandpaper Diaméterna: φ225mm
    Debu extractor Diaméterna: φ32mm
    Beurat Net: 3.8kg
    (Kotak karton) Ukuran: 72X29.2X23cm / 1pcs
    NW/GW: 3.8kg/7.2kg
    Jumlah 20″/40″/40′H: 550/1160/1373pcs

    Tegangan dipeunteun: 120VAC
    Frékuénsi: 60Hz
    Dipeunteun Daya Input: 6.5A
    Taya Beban Speed: 500-1800 / mnt
    Sandpaper Diaméterna: φ225mm
    Debu extractor Diaméterna: φ32mm
    Beurat Net: 3.8kg
    (Kotak karton) Ukuran: 72X29.2X23cm / 1pcs
    NW/GW: 3.8kg/7.2kg
    Jumlah 20″/40″/40′H: 550/1160/1373pcs

  • 110v leungeun sander drywall ransel témbok garing mesin grinding kalawan Sanding disc sarta dipingpin

    110v leungeun sander drywall ransel témbok garing mesin grinding kalawan Sanding disc sarta dipingpin

    Sander drywall listrik gaduh kakuatan 6.5A(800W), langkung seueur tibatan sanders drywall, nyayogikeun kakuatan dinamis anu tiasa diandelkeun kana pad sanding, sareng dipasang pertengahan batang pikeun nyaimbangkeun awak beurat 14lb.Motor speed variabel beroperasi ti 500 nepi ka 1800rpm.Ngajadikeun pakasaban unggul dipigawé leuwih gancang.

  • LED Electric Drywall Sander Tembok Polisher Mesin Corded Variabel Speed ​​- KM2303

    LED Electric Drywall Sander Tembok Polisher Mesin Corded Variabel Speed ​​- KM2303

    Kalawan 800W (6.5A) motor jeung 6 speeds adjustable ti 500RPM mun 1900RPM.Sander Drywall Listrik ieu tiasa kalayan gampang ngatasi témbok, hateup sareng sudut.Saklar konci kakuatan tambahan tiasa ngajaga mesin dina kaayaan berpungsi sareng ngirangan kacapean nalika dianggo.Langkung ti 90 adjustment gelar, éta bakal minuhan sagala rupa sudut kerja Anjeun.

  • 800W 225MM Electric Drywall Sander Jeung Sanding Accessories- KM2301

    800W 225MM Electric Drywall Sander Jeung Sanding Accessories- KM2301

    Sander drywall ieu hadir sareng kantong kempelan lebu sareng selang vakum lebu fléksibel 6,5 kaki.Desain bal baja di tepi langkung santai, fleksibel sareng hemat tenaga kerja tibatan struktur sikat tradisional.Ngagunakeun rolling tinimbang ngageser bisa greatly ngurangan gesekan.

  • Listrik Drywall Sander Idéal Pikeun Imah DIY Jeung Hiasan- KM2301-A

    Listrik Drywall Sander Idéal Pikeun Imah DIY Jeung Hiasan- KM2301-A

    Sander drywall listrik gaduh kakuatan 6.5A(800W), langkung seueur tibatan sanders drywall, nyayogikeun kakuatan dinamis anu tiasa diandelkeun kana pad sanding, sareng dipasang pertengahan batang pikeun nyaimbangkeun awak beurat 14lb.Motor speed variabel beroperasi ti 500 nepi ka 1800rpm.Ngajadikeun pakasaban unggul dipigawé leuwih gancang.