Professional power tools supplier
  • head_banner_01
Ningbo Yushen Trading Co., Ltd.diadegkeun dina 2014, supplier parabot kakuatan profésional vibrant di Cina, integral tina pabrik jeung dagang.Produk urang laris di pasar luar negeri.

Handheld Drywall Sander

  • 180mm LED Tembok Grinding Mesin Power Tools Drywall Wall Sander 750W Wall Sander Jeung kertas keusik

    180mm LED Tembok Grinding Mesin Power Tools Drywall Wall Sander 750W Wall Sander Jeung kertas keusik

    750W, 180mm Short Handle Drywall Sander (kalayan fungsi nyeuseup lebu diri)

    Sanders Drywall mangrupikeun alat anu dipikabutuh nalika instalasi drywall.Bisa gancang nyiapkeun hiji sakabéh kamar pikeun lukisan kalawan cleanup minimal. Ieu dirancang pikeun grinding drywall urang, siling jeung tembok surfaces jero jeung luar, clearing résidu lantai, coatings cet, napel na longgar moyok jsb.

  • 710W fléksibel sander coét pangalusna jual hawa drywall sander kalawan sandpaper na led-KM1803

    710W fléksibel sander coét pangalusna jual hawa drywall sander kalawan sandpaper na led-KM1803

    Sanders Drywall mangrupikeun alat anu dipikabutuh nalika instalasi drywall.Bisa gancang nyiapkeun hiji sakabéh kamar pikeun lukisan kalawan cleanup minimal. Ieu dirancang pikeun grinding drywall urang, siling jeung tembok surfaces jero jeung luar, clearing résidu lantai, coatings cet, napel na longgar moyok jsb.

  • 110v leungeun sander drywall ransel témbok garing mesin grinding kalawan Sanding disc sarta dipingpin

    110v leungeun sander drywall ransel témbok garing mesin grinding kalawan Sanding disc sarta dipingpin

    800W, 225mm Long Handle Drywall Sander (kalayan fungsi nyeuseup lebu diri) - KM2301

    Efisiensi ngumpulkeun lebu≥96%: Kantétan ékstraksi lebu vakum sander kami sacara otomatis nyedot dugi ka 96% lebu sareng résidu drywall nalika anjeun damel, ngajantenkeun ngabersihan sareng ngajaga paru-paru anjeun aman berkat motor 800W kakuatan tinggi na.

    Kalayan sander témbok LED 360 ° anjeun tiasa ngahaluskeun sareng ngabéréskeun témbok sareng siling kalayan gampang!Handy, serbaguna, portabel sareng kuat, sander anyar Bakaji mangrupikeun alat pikeun anjeun!

    Motor 800W anu kuat anu disayogikeun ku sander nganteurkeun kagancangan anu tiasa disaluyukeun tina 800 dugi ka 1750 rpm anu nawiskeun kakuatan tinggi sareng kecepatan kaluaran pikeun aplikasi sanding profésional, pikeun padamelan anu gancang sareng efisien.

    6-SPEED SANDER: The drywall sander bisa nyaluyukeun kana sagala Sanding jeung pagawean pagawean anjeun maledog di dinya;rentang genep kagancangan ti 550 nepi ka 1900 rpm ngidinan Anjeun ngahaluskeun bintik kasar dina sagala siling atawa témbok terjal tanpa ninggalkeun tanda swirl

    Mesin sander Drywall dilengkepan sistem ékstraksi lebu otomatis anu nyedot lebu anu disababkeun ku prosés pengamplasan ku cara nyalurkeun kana kantong ransel anu praktis ngalangkungan tabung nyeuseup panjang 2m, anu ngajamin karya sanding anu langkung éfisién, tepat sareng di luhur sadayana. .

    KONTROL MUDAH: Cecekelan rubberized ergonomic ensures hiji alus teuing nyaman, aman jeung non-slip cekelan, sarta berkat rod extendable praktis kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahontal malah titik pangluhurna tembok jeung ceilings.

  • Drywall Sander 710W Electric Sander Variabel Speed ​​Tembok Sander Sanding Cakram Power Sanding Mesin

    Drywall Sander 710W Electric Sander Variabel Speed ​​Tembok Sander Sanding Cakram Power Sanding Mesin

    *Desain ergonomis - cecekelan karét bisa ningkatkeun gesekan antara palem, sahingga hésé pikeun mesin ngageser ku leungeun.Éta mangrupikeun alat anu saé pikeun DIY kulawarga sareng profésional.

    *Motor anu kuat - motor anu kuat tiasa nyayogikeun kakuatan anu cekap pikeun mesin sareng dilegakeun wengkuan pamakean: dirancang pikeun ngagosok, ngagiling sareng ngagosok témbok garing, témbok interior, témbok luar, siling sareng lantai;Ngabersihan résidu taneuh;Leupaskeun résidu, napel, coatings cet, elém jeung moyok leupas;antosan.

    * 6 speeds béda jeung saklar konci] prostaglandin partisi garing sander listrik boga 6 speeds béda nurutkeun aplikasi béda.Saklar konci tiasa ngajaga kagancangan dina hal mencét anu teu diteruskeun, ku kituna ngirangan beban kerja sareng ngajantenkeun panggunaan langkung saé.

    *Sistem kempelan lebu otomatis - mesin sanding partisi garing prostomer dilengkepan kantong lebu sareng sistem kempelan lebu otomatis, ku kituna tiasa nganggo kantong lebu pikeun ngabersihkeun diri pikeun kéngingkeun kinerja kempelan lebu anu langkung saé.

     

     

  • 750W Hand fléksibel sander leungeun dicekel drywall sander sudut mesin Sanding kalawan Led mesin grinding

    750W Hand fléksibel sander leungeun dicekel drywall sander sudut mesin Sanding kalawan Led mesin grinding

    750W Hand sander fléksibel leungeun dicekel drywall sander sudut mesin Sanding kalawan Led mesin grinding -KM1802

    Katerangan

    Cecekelan karét ergonomis ngajamin cengkraman anu saé, aman sareng teu leueur, ogé hatur nuhun kana cecekelan anti-geter anu praktis anu tiasa dipasang sacara gampil di sisi katuhu sareng di kénca sander, anjeun gaduh kanyamanan anu langkung ageung nalika dianggo sanajan salami. sesi kerja panjang.

    Sander témbok dianggo sareng cakram abrasive 18 cm, kalebet dina pakét anjeun bakal mendakan 12 cakram 6 tina 120 sareng 6 tina 320

    Drywall grinding sander mangrupakeun alat sampurna pikeun sanding jeung pagawean duanana salila pangwangunan jeung renovasi drywall, ceilings, plasterboard, tembok interior jeung exterior jsb ...

    Bahan-bahan anu dianggo sareng ciri-cirina ngajantenkeun témbok sander mangrupikeun alat anu kualitasna paling luhur anu diperyogikeun pikeun sadaya anu resep DIY sareng profésional dina séktor éta.

    Kalayan sander témbok LED énggal anjeun tiasa ngahaluskeun sareng ngabéréskeun témbok sareng siling kalayan gampang!Handy, serbaguna, portabel sareng kuat, sander anyar Bakaji mangrupikeun alat pikeun anjeun!

    Motor 750W anu kuat anu disayogikeun ku sander nganteurkeun kagancangan anu tiasa disaluyukeun tina 610 dugi ka 2150 rpm anu nawiskeun kakuatan tinggi sareng kecepatan kaluaran pikeun aplikasi sanding profésional, pikeun padamelan anu gancang sareng efisien.

    YUSHEN drywall sander ieu dilengkepan sirah ergonomic husus nu matak ngamudahkeun pikeun ngakses sagala sudut sarta sudut, ngahontal kalawan betah maksimum unggal titik témbok, Sumawona lampu LED sabudeureun sirah tina sander illuminates wewengkon sabudeureun sander nu ngidinan Anjeun. pikeun berpungsi sanajan dina kaayaan cahaya remen kalayan betah maksimum.

    Putty wall sander dilengkepan sistem ékstraksi lebu otomatis nu nyedot dina lebu disababkeun ku prosés Sanding ku channeling kana kantong ransel praktis ngaliwatan tube nyeuseup panjang 2m, nu ngajamin karya sanding leuwih efisien, tepat na luhureun sakabeh bersih. .

  • 110v leungeun sander drywall ransel témbok garing mesin grinding kalawan Sanding disc sarta dipingpin

    110v leungeun sander drywall ransel témbok garing mesin grinding kalawan Sanding disc sarta dipingpin

    Sander drywall listrik gaduh kakuatan 6.5A(800W), langkung seueur tibatan sanders drywall, nyayogikeun kakuatan dinamis anu tiasa diandelkeun kana pad sanding, sareng dipasang pertengahan batang pikeun nyaimbangkeun awak beurat 14lb.Motor speed variabel ngoperasikeun ti 500 nepi ka 1800rpm.Ngajadikeun pakasaban unggul dipigawé leuwih gancang.

  • 750W Drywall Sander Dipingpin Lampu Tembok Putty Polisher -KM1801

    750W Drywall Sander Dipingpin Lampu Tembok Putty Polisher -KM1801

    Sanders Drywall mangrupikeun alat anu dipikabutuh nalika instalasi drywall.Bisa gancang nyiapkeun hiji sakabéh kamar pikeun lukisan kalawan cleanup minimal. Ieu dirancang pikeun grinding drywall urang, siling jeung tembok surfaces jero jeung luar, clearing résidu lantai, coatings cet, napel na longgar moyok jsb.

  • 800W Electric Drywall Sander Jeung Vacuum Debu Koléksi System Otomatis KM2302

    800W Electric Drywall Sander Jeung Vacuum Debu Koléksi System Otomatis KM2302

    Sander drywall handheld ieu dijalankeun ku kakuatan 6A anu nyayogikeun padamelan anu efisien.Mibanda fungsi nyeuseup diri nu ngumpulkeun lebu kana kantong ngaliwatan selang a.Nyegah anjeun tina inhaling loba lebu di work.The lampu LED kualitas luhur dikurilingan sirah nawarkeun gawé merenah pikeun kondisi lampu low.

  • beurat hampang Short cecekelan Electric Drywall Sander Jeung lampu LED 710W -KM1803

    beurat hampang Short cecekelan Electric Drywall Sander Jeung lampu LED 710W -KM1803

    Sander handheld anu hampang (1,8 kg) ieu masihan anjeun tambihan betah sareng serbaguna pikeun proyék-proyék amplas anjeun.Mesin sander ieu gaduh cakram sanding anu tiasa dicabut bakal ngabantosan anjeun gampang keusik sudut sareng ujung di lokasi anu béda.

  • Handheld Electric Drywall Sander Jeung lampu LED 750W -KM1802

    Handheld Electric Drywall Sander Jeung lampu LED 750W -KM1802

    Motor kakuatan tinggi drywall sander ieu masihan anjeun 750W ngagiling dina 6 kagancangan ti 610–2150 rpm.8 liang dina dasarna jeung sandpaper ngagabungkeun jeung vakum beurat-tugas pikeun narik dina saloba 96% tina lebu jeung lebu nalika anjeun damel, kontrol anjeun sarta kaamanan ditulungan ku cecekelan bantu adjustable.Pikeun digawé di juru jeung sapanjang edges, sisi hansip disc anu removable.Éta merenah pikeun misahkeun samping
    pikeun ngahontal grinding ujung témbok.