Supplier parabot kakuatan profésional

Handheld Electric Drywall Sander Jeung lampu LED 750W -KM1802

Katerangan pondok:

Motor kakuatan tinggi drywall sander ieu masihan anjeun 750W ngagiling dina 6 kagancangan ti 610–2150 rpm. 8 liang dina dasar sarta sandpaper ngagabungkeun jeung vakum beurat-tugas pikeun narik dina saloba 96% lebu jeung lebu nalika anjeun damel, kontrol anjeun sarta kaamanan ditulungan ku cecekelan bantu adjustable. Pikeun digawé di juru jeung sapanjang edges, sisi hansip disc anu removable. Éta merenah pikeun misahkeun samping
pikeun ngahontal grinding ujung témbok.


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi Dasar

modél NO.: KM-1802
LED: Kakuatan luhur
Tegangan Input: 120V / 230V
kakuatan: 750W / 6A
Frékuénsi: 50Hz/60Hz
Sandpaper Diaméterna: φ180mm
Sumber kakuatan: Corded Electric

Bahan awak: cangkang plastik sareng stainless steel
Pamakéan: témbok grinding
Spésifikasi: CE, GS, RoHS, ETL, EMC
Taya beban Speed: 610-2150 / mnt
Garansi: 1 Taun
Lebu extractor Diaméterna: φ32mm
Panjang kabel: 4.1M

Spésifikasi konci / Fitur husus

●Jumlah modél: KM-1802
●Warna: oranyeu, Bulao, Oranyeu; Beureum, Héjo
●Beurat bersih: 2.5kg
●Beurat kotor: 15kg / 4pcs
● Ukuran karton: 64.5X51.5X26.5cm / 4pcs
● Loading kuantitas:
●20ft GP wadahna: 876 potongan
●40ft GP wadahna: 1752 potongan
● 40ft wadahna HQ: 2124 potongan
●FOB Port: Ningbo
● Lead waktos: 15-35 poé

Asesoris baku

1 × sisi cecekelan
6 × sandpapers
2 × sikat karbon (1 pasang)
1 × obeng
1 × rengkuh hex
1 × kantong ngumpulkeun lebu
2 × washers
2 × sendi
1×selang ékstraksi lebu (2m)

Handheld Electric Drywall Sander With LED lights 750W -KM1802 (3)
Handheld Electric Drywall Sander With LED lights 750W -KM1802 (3)
Handheld Electric Drywall Sander With LED lights 750W -KM1802 (3)

Ieu mangrupa sander drywall otomatis-debu-ékstraksi, Taya cleaner diperlukeun. Debu bakal sasari kana kantong salila operasi.

1 Desain sikat pad unik pikeun nyerep lebu ngapung sareng ngajagi témbok.
2 Bagéan sikat anu tiasa dicabut ngamungkinkeun sanding dugi ka tepi, tiasa lengkep ngagosok komer internal.
Desain 3.Ergonomic kalawan cecekelan lemes keur kanyamanan tambahan.
4.Self-nyeuseup kalawan sistem extracting lebu, euweuh vacuum cleaner diperlukeun.
5.Soft ngamimitian-up ngajaga tur manjangkeun umur jasa pikeun motor
6. Desain lampu LED ngamungkinkeun gawé hadé tur leuwih efisiensi bari Sanding

Nambahkeun fungsi vakum mandiri
Teu perlu hoover sorangan, gampang dibawa
Sanding bébas lebu.
Bisa diamplas di juru
Cakram napel anu lemes sareng fleksibel
● hasil Sanding pohara alus
● kinerja Sanding High, cocog pikeun tembok béda
● Hiji-leungeun nyered tina sanding armrest ka keusik témbok
● liang dissipation panas pikeun lalawanan suhu luhur
● Desain cahaya LED, teu kudu nyekel bohlam lampu pikeun manggihan cahaya pikeun Sanding di tempat poék.

Kaunggulan

1.Dust kempelan efficiency≥96%.
kalawan konstruksi debu-bukti --- kalawan patén-patén
nu nonton tiasa nginum tea atanapi kopi nalika ngamplas (dumasar kana kinerja pengamplasan)
2.FFU> 100 jam (saé pisan).
3.Service waktos (sanding test kinerja)> 500 jam.
4.Corner Sanding gampang ku detaching nu kénca atawa katuhu hansip sisi --- kalawan patén.
5.The switch utama, switch LED na speed adjustor bisa dikawasa ku hiji leungeun, nu ngajadikeun produk pisan aman tur merenah --kalawan patén.
6.Detach selang dina 1 detik nalika kaluar tina pamakéan --- kalawan patén.
7. Kalayan fungsi nyeuseup lebu diri.
8. Kalawan 360º LED lampu kerja.
9. Kalawan speed adjustor.

Handheld Electric Drywall Sander With LED lights 750W -KM1802 (3)

Prosedur pamasangan

Put the sanding base plate as the above picture shows and then adhere the sandpaper to it, making sure that the holes are aligned. The Velcro back of sandpaper will automatically pasted onto the plate, creating connection and conduction. Sandpaper should be replaced to improve sanding efficiency after the machine works for a period of time. Please turn off the switch and cut off the power, remove the original sandpaper and paste the new one. Make sure the whole piece is well peeled and cleaned to make the replacing more convenient and sandpaper flat on the base plate.
Put the sanding base plate as the above picture shows and then adhere the sandpaper to it, making sure that the holes are aligned. The Velcro back of sandpaper will automatically pasted onto the plate, creating connection and conduction. Sandpaper should be replaced to improve sanding efficiency after the machine works for a period of time. Please turn off the switch and cut off the power, remove the original sandpaper and paste the new one. Make sure the whole piece is well peeled and cleaned to make the replacing more convenient and sandpaper flat on the base plate.

Nempatkeun pelat dasar Sanding sakumaha gambar di luhur nembongkeun lajeng taat sandpaper ka dinya, mastikeun yén liang anu Blok. Velcro balik sandpaper otomatis bakal pasted onto piring, nyieun sambungan na konduksi.
Sandpaper kudu diganti pikeun ngaronjatkeun efisiensi Sanding sanggeus mesin jalan pikeun hiji periode waktu. Punten pareumkeun saklar sareng pareum kakuatan, cabut sandpaper asli sareng témpél anu énggal. Pastikeun sakabeh sapotong ieu ogé peeled na cleaned sangkan ngagantian leuwih merenah tur sandpaper datar dina pelat base.

Gancang ngumpul jeung ngabongkar selang

Put the sanding base plate as the above picture shows and then adhere the sandpaper to it, making sure that the holes are aligned. The Velcro back of sandpaper will automatically pasted onto the plate, creating connection and conduction. Sandpaper should be replaced to improve sanding efficiency after the machine works for a period of time. Please turn off the switch and cut off the power, remove the original sandpaper and paste the new one. Make sure the whole piece is well peeled and cleaned to make the replacing more convenient and sandpaper flat on the base plate.
Put the sanding base plate as the above picture shows and then adhere the sandpaper to it, making sure that the holes are aligned. The Velcro back of sandpaper will automatically pasted onto the plate, creating connection and conduction. Sandpaper should be replaced to improve sanding efficiency after the machine works for a period of time. Please turn off the switch and cut off the power, remove the original sandpaper and paste the new one. Make sure the whole piece is well peeled and cleaned to make the replacing more convenient and sandpaper flat on the base plate.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami