Supplier parabot kakuatan profésional

beurat hampang Short cecekelan Electric Drywall Sander Jeung lampu LED 710W -KM1803

Katerangan pondok:

Sander handheld anu hampang (1,8 kg) ieu masihan anjeun tambihan betah sareng serbaguna pikeun proyék-proyék amplas anjeun. Mesin sander ieu gaduh cakram sanding anu tiasa dicabut bakal ngabantosan anjeun gampang keusik sudut sareng ujung di lokasi anu béda.


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi Dasar

modél NO.: KM-1803
LED: Kakuatan luhur
Tegangan Input: 120V / 230V
kakuatan: 710W / 6A
Frékuénsi: 50Hz/60Hz
Sandpaper Diaméterna: φ180mm
Sumber kakuatan: Corded Electric

Bahan awak: cangkang plastik sareng stainless steel
Pamakéan: témbok grinding
Spésifikasi: CE, GS, RoHS, ETL, EMC
Taya Beban Speed: 1250-3200 / mnt
Garansi: 1 Taun
Lebu extractor Diaméterna: φ32mm
Panjang kabel: 4.1M

Spésifikasi konci / Fitur husus

●Jumlah modél: KM-1803
●Warna: oranyeu, Bulao, Oranyeu; Beureum, Héjo, Konéng
●Beurat bersih: 1.8kg
●Beurat kotor: 14kg / 4pcs
● Ukuran karton: 70.5X62X27.3cm / 4pcs
● Loading kuantitas:
●20ft GP wadahna: 940 potongan
●40ft GP wadahna: 1880 potongan
● 40ft wadahna HQ: 2280 potongan
●FOB Port: Ningbo
● Lead waktos: 15-35 poé

Asesoris baku

1 × sisi cecekelan
6 × sandpapers
2 × sikat karbon (1 pasang)
1 × obeng
1 × rengkuh hex
1 × kantong ngumpulkeun lebu
2 × washers
2 × sendi
1×selang ékstraksi lebu (2m)

Kaunggulan

1.Dust kempelan efficiency≥99%.
kalayan konstruksi ganda debu-buktina --- kalawan patén-patén
nu nonton tiasa nginum tea atanapi kopi nalika ngamplas (dumasar kana kinerja pengamplasan)
2.FFU> 60 jam (saé pisan).
3.Service waktos (sanding test kinerja)> 500 jam.
4.The sanding hansip bisa detached, disc Sanding bisa noél ujung témbok lengkep, nu ngajadikeun sudut Sanding lengkep.
5.Very light, 1.8kg wungkul, operator bakal ngarasa nyaman.
6.Detach selang dina 1 detik nalika kaluar tina pamakéan --- kalawan patén.
7. Kalayan fungsi nyeuseup lebu diri.
8. Kalawan 360º LED lampu kerja.
9. Kalawan speed adjustor.

[Fungsi Ekstraksi Debu Otomatis]
Sander drywall handheld ieu sareng kantétan vakum tiasa ngabantosan anjeun ngajauhan lebu nalika anjeun ngagosok. Kantong lebu tiasa diangkut dina taktak anu tiasa ngagampangkeun padamelan.

[Gampang pikeun Keusik Sudut sareng Ujung]
Mesin sander ieu ngagaduhan sanding disk anu sawaréh tiasa dicabut. Anjeun tiasa nyabut eta pikeun meunangkeun aksés gampang kana sudut atawa tembok jejeg. Cecekelan bantu tiasa dirakit kana salah sahiji dua sisi sander ieu.

[Struktur Awét & Éfisiensi]
Diwangun tina cangkang plastik premium, sander drywall listrik ieu awét pikeun panggunaan jangka panjang. 6 tingkat speed variabel: 1250-3200 r / mnt. Motor tambaga murni nyayogikeun kakuatan 710W. Anjeun tiasa nyobian sorangan tinimbang mayar batur pikeun ngalakukeun pagawean pagawean.

[Lampu Strip LED]
Sander drywall ieu dilengkepan lampu strip LED pikeun nawiskeun 360 ° sadayana-sabudeureun cahaya di gaw poék.

[Cekel bantu]
Kalayan gagang karét lemes tambahan, sander témbok kami tiasa masihan anjeun rarasaan anu dicekel ku leungeun nalika ngagosok. Ieu bisa dirakit ka salah sahiji dua sisi sander ieu.

[Versatility hébat]
Alatna cocog pikeun ngagiling sareng ngagosok drywall, siling, témbok interior sareng luar, napel, sareng moyok leupas, pikeun panggunaan komérsial sareng swasta. Éta idéal pikeun pamula, rumah tangga, atanapi padamelan sanding profésional.

Light weight Short Handle Electric Drywall Sander With LED lights 710W -KM1803 (1)
Light weight Short Handle Electric Drywall Sander With LED lights 710W -KM1803 (1)
Light weight Short Handle Electric Drywall Sander With LED lights 710W -KM1803 (1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami