Professional power tools supplier

Kumaha carana milih hiji drywall Sander alus

Nalika anjeun siap ngamimitian hiasan, salah sahiji prosés utama anu dilakukeun nyaéta sanding pikeun kéngingkeun témbok tékstur anu mulus.Alat anu dianggo pikeun ieu nyaéta sander drywall sareng anjeun pasti peryogi anu pas pikeun padamelan ieu. Aya seueur jinisna, sareng milih anu pas pikeun anjeun sigana sigana pikasieuneun.Janten ieu sababaraha tip pikeun milih sander drywall!

Pariksa Ukuran Grit

Ampir unggal sander hadir kalawan dibekelan pikeun nyaluyukeun ukuran grit.Nanging, penting pisan yén anjeun milih ukuran anu leres pikeun padamelan anu anjeun badé lakukeun.A sandpaper grit halus bakal mangpaat nalika ngalakukeun pagawean némpél ogé pikeun smoothing drywall nu.A grit coarser, di sisi séjén, bakal dianggo hadé dina nyoplokkeun ceilings popcorn pesky sarta nanganan tugas beurat-tugas lianna.

Jenis proyék anu anjeun damel bakal nangtukeun ukuran grit anu anjeun peryogikeun dina sander drywall.

Pertimbangkeun Ukuran Proyék Anjeun

Sander drywall anu anjeun pilih bakal gumantung kana ukuran proyék anu anjeun badé damel.Proyék rupa-rupa skala.Naha anjeun badé keusik sadayana bumi atanapi anjeun tetep ngan ukur hiji kamar?Naha anjeun badé ngan ukur nganggo éta dina hiji proyék atanapi anjeun badé dianggo pikeun sababaraha proyék di hareup?

Ngawalon patarosan ieu bakal ngabantosan anjeun nangtukeun jinis sander drywall anu badé dianggo.Hayu ukuran proyék nangtukeun sander drywall anjeun milih.

Mertimbangkeun The Drywall Sander Style

Sanders drywall datangna dina sababaraha gaya sareng unggal gaya ieu ngagaduhan tujuan anu khusus.Nyaho tujuan anu anjeun hoyong nganggo sander bakal nangtukeun gaya anu anjeun pikahoyong.Sababaraha gaya sander drywall kaasup drum sander nu dijieun pikeun floor Sanding, sander orbital acak nu boga sandpaper sirkular dipaké pikeun strip off bahan nu teu dihoyongkeun.Aya sander sabuk anu ngagaduhan sabuk pengamplasan anu gerak terus-terusan sareng saé pikeun proyék-proyék ageung.Sander lontar ngabogaan pad sandpaper pasagi puteran dina gerak sirkular dipaké pikeun rengse.Sander rinciukuranana leutik tur gede pikeun spasi leutik tur proyék gancang bari blok Sanding manual tur nawarkeun kontrol detil rupa maksimum.

Mertimbangkeun The Drywall Sander Beurat

Sawaktos Anjeun keur nyoplokkeun tékstur heubeul kalawan sander a, anjeun bakal manggihan diri Sanding wewengkon anu leuwih sirah anjeun.Pikeun éta, anjeun kedah angkat sander.

Janten, éta gampang pikeun ningali naha anjeun kedah milarian sander anu hampang.Nanging, éta langkung gampang nyarios tibatan dilakukeun.

Pikeun masalah beurat pisan umum diantara mayoritas sanders drywall.Sareng anu hampang pisan mahal sapertos Porter-Cable 7800.

Janten, anjeun kedah kasaimbangan antara beurat alat sareng hargana.

Mertimbangkeun The Drywall Sander Desain

Nalika anjeun dina lookout pikeun alat, coba pikeun manggihan hiji sander nu boga desain ergonomic.

Upami anjeun mendakan mesin anu gampang dianggo, anjeun bakal tiasa tahan prosés sanding upami henteu resep.Anjeun kedah ningali upami motorna aya caket sirah atanapi cecekelan sareng kumaha gampangna pikeun nyetél laju alat.

Pertimbangkeun Kualitas Ngawangun Drywall Sander

Abdi teu tiasa stress cukup kumaha pentingna kualitas ngawangun hiji alat.Sadaya fitur anu pikaresepeun tina sander henteu aya gunana upami mesinna henteu tahan sataun.

Janten, pariksa naha alatna gaduh komponén kualitas luhur atanapi didamel tina bagian anu murah.

Anjeun kedah kéngingkeun alat anu bakal tahan sahenteuna sababaraha taun supados anjeun henteu mendakan diri anjeun dina pasar pikeun sander sanés iraha waé pas.

Pariksa Naha Éta Mibanda Fitur Ékstraksi Debu

Aya unsur lebu anu dihasilkeun nalika ngagosok wangunan.Sapertos kitu, penting pikeun pariksa naha sander drywall anu anjeun pikahoyong ngagaduhan fitur ékstraksi lebu di jerona.Sanders kutub biasa nyieun lebu airborne nu settles dina lanté sarta kudu disapu atawa vacuumed sarta ieu ogé ngabalukarkeun upsurge séjén lebu airborne.Fitur ékstraksi lebu bakal mangpaat dina ngumpulkeun sareng lebu anu dihasilkeun nalika ngasah.


Pariksa dina Harga

Hargana bakal rupa-rupa gumantung kana gaya sander drywall anu bakal anjeun pilih.Beuki canggih sander éta, langkung seueur biayana.Kakuatan, kasalametan, genah biaya nalika nganggo éta, sareng betah dianggo kedah janten fitur anu mangaruhan kisaran harga anu anjeun pikahoyong.

kacindekan

Tips ieu bakal nulungan anjeun milih sander drywall katuhu pikeun proyék gawé anjeun sarta ogé mantuan Anjeun nambahkeun nilai ka imah anjeun, sarta ngaronjatkeun daya tarik curb imah anjeun dina jangka panjang!Kudu meuli hiji?Wilujeng sumping ngahubungan kami.


waktos pos: Sep-29-2021