Professional power tools supplier

Kumaha cara ngabersihan drywall?

Anggap anjeun bakal nganggo sander kakuatan, di dieu, kuring bakal nunjukkeun léngkah-léngkah pikeun keusik drywall kalayan leres.

Lengkah 1: Mimiti anjeun kedah nutupan sakumna rohangan kalayan plastik supados jati sareng lantai ditangtayungan tina bubuk.

Lengkah 2: Pareuman AC/kipas.Bakal nyegah hawa mawa lebu ka kamar séjén.

Lengkah 3: Anjeun kedah ngajaga panon anjeun tina lebu.Janten, penting pisan yén anjeun nganggo kacamata sateuacan ngamimitian.

Hambalan 4: Bakal aya nyatu noise salila Sanding nu.Ku kituna, maké panyalindungan ceuli saméméh anjeun ngawitan ngamplas.

Lengkah 5: Anjeun kedah nyetél tangga upami anjeun badé ngalakukeun siling.

Lengkah 6: Sambungkeun alat ka sistem vakum.

Lengkah 7: Gantelkeun disc Sanding nu Anjeun hoyongkeun kana sirah alat samemeh Anjeun nyolok alat dina. Kade ulah nempatkeun teuing tekanan sabab bisa ngaruksak témbok.

Hambalan 8: Sakali anjeun rengse kalayan sanding drywall, vakum ngabersihan sakabéh rohangan.

Patarosan anu sering ditaroskeun

1. Kumaha anjeun keusik siling drywall?

Anjeun tiasa boh ngagunakeun sander leungeun atawa sander listrik pikeun sanding siling drywall.Salaku tambahan, anjeun peryogi tangga pikeun ngahontal daérah siling.Sakali anjeun ka luhur, anjeun tiasa ngagosok tékstur nganggo mesin amplas.Pikeun detil, anjeun tiasa ningali kumaha cara ngagosok bagian drywall tina tulisan ieu.

2. Dupi anjeun keusik antara jas tina leutak drywall?

Éta ide anu saé.Anjeun kedah ngaleutikan nabrak saloba anjeun tiasa.

3. Dupi anjeun nerapkeun leutak drywall leuwih drywall dicét?

Leres, anjeun pasti tiasa.Tapi anjeun kedah nyiapkeunna saé pisan supados caket.

4. Naon jenis sandpaper dipaké dina drywall?

Mimiti, anjeun kedah nganggo sandpapers kasar sapertos grit 100-120.Teras anjeun tiasa nganggo bubur anu langkung saé sapertos 220.

5. Naon layar Sanding drywall?

Ieu téh sanding hampang husus dijieun pikeun sanding sendi drywall.

6. Mana anu langkung saé, hand sander atanapi power sander?

Sanaos sander leungeun murah pisan, aranjeunna tiasa pisan nyapekeun.Di sisi anu sanés, sander kakuatan ngabantosan anjeun ngalakukeun hal-hal gancang kalayan usaha anu paling saeutik.

7. Dupi abdi kedah ngusap handap drywall sanggeus Sanding?

Sumuhun, anjeun kedah.Éta bakal ngagampangkeun prosés ngalukis.


waktos pos: Sep-29-2021