Professional power tools supplier

Naon sander drywall?

Drywall Sander mangrupikeun mesin anu populer di kalangan profésional perbaikan bumi.Alat ieu dianggo pikeun ngahaluskeun permukaan drywall pikeun ngajantenkeun permukaan siap pikeun dicét sareng dicét.

Smoothing drywall mangrupikeun usaha anu ngalibatkeun aplikasi tilu lapisan bahan plastering.Sanggeus nerapkeun lapisan pagawean, Anjeun teras bisa ngalengkepan prosés Sanding.Kusabab biaya sareng waktosna, anjeun kedah ngagosok drywall ngan sakali - sareng SELALU pastikeun ngagem topéng nalika ngagosok.

Nganggo topéng bakal ngajagi anjeun tina lebu sareng partikel nalika anjeun damel di padamelan anjeun.Kasalametan kudu dilaksanakeun sacara serius sepanjang waktos.

Aya seueur pilihan sander drywall anu sayogi, tapi anu leres gumantung kana anggaran anjeun sareng permukaan anu anjeun badé damel.Pilihan sander ngawengku:

Sander kabel portabel

Ieu mangrupikeun jinis sander anu dianggo ku para profesional.Aranjeunna gaduh tambihan boom idéal pikeun témbok sareng siling anu luhur.Nanging, aranjeunna ogé condong beurat, kuat, sareng mahal kusabab sifat padamelan na.

Orbital drywall sander

Ieu sapotong parabot idéal pikeun ngaronjatkeun proyék padumukan.Sarta saprak éta leungeun-diayakeun, éta bisa nyabut sagala keyeng jeung cet heubeul ti imah.Hal ieu ngajadikeun eta alat serbaguna, tapi kudu dipaké kalawan tangga lamun wewengkon Sanding anu saluareun jangkauan Anjeun, kayaning ceilings, sabab teu datang jeung ekstensi.

Blok amplas manual

Ieu sanders drywall adjustable, idéal pikeun proyék-proyék skala leutik, kayaning leveling edges of drywall nu.Blok ieu dicandak dina sudut duaan atanapi tunggal, anu ngamungkinkeun aranjeunna keusik ngaliwatan rohangan anu ketat tanpa mangaruhan drywall anu padeukeut.

Sander drywall turbo tanpa debu

Sander drywall ieu dilengkepan vakum khusus pikeun ngumpulkeun lebu sareng partikel.Éta hampang sareng gaduh sirah sagi opat, anu ngamungkinkeun maneuver gampang di juru anu ketat, khususna ku jalma anu séhat.

Kauntungannana ngagunakeun sander drywall

Mésér sander drywall ngabantosan anjeun ku sababaraha cara, dibandingkeun sareng ngagosok témbok nganggo panangan anjeun.Ieu sababaraha kauntungan nalika nganggo sander drywall:

aréa permukaan leuwih badag nalika anjeun sanding

Lamun anjeun ngalakukeun eta ku leungeun, Anjeun kudu terus-terusan keusik témbok jeung blok sanding bari, ngan pikeun nutupan sakabeh tembok.Éta peryogi seueur waktos kanggo ngarengsekeun hiji témbok, sareng seueur deui témbok anu kedah diampeurkeun.

Sanajan kitu, ngagunakeun sander drywall bakal ngurangan jumlah waktu anjeun bakal dianggo pikeun keusik témbok a.The drywall sander ngabogaan aréa permukaan badag pikeun sanding.Bisa halus leuwih wewengkon dina wates jeung usaha kirang ti sanding eta ku leungeun.

Tempat gawé anu langkung bersih

Saatos Sanding surfaces anjeun bakal bisa nempo lapisan denda debu nu geus akumulasi madhab.Biasana anjeun kedah nyapu sareng ngumpulkeun lebu, anu hese dilakukeun ku halus sareng volume lebu, tapi anjeun henteu kedah nganggo sander drywall.

Sanders drywall gaduh setélan vakum anu bakal nyéépkeun lebu anu anjeun hasilkeun nalika anjeun keusik.Éta bakal mastikeun yén sadaya lebu anu kaluar tina sanding bakal dibersihkeun.Kalayan fitur ieu, anjeun henteu kedah nyéépkeun waktos beberesih saatos padamelan.Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngan ngalungkeun kantong lebu dina tong sampah anu leres, sareng anjeun parantos réngsé!

Hawa langkung bersih langkung aman

Masih disarankeun pikeun ngagem topéng nalika ngagosok témbok, tapi kalayan fitur ngalayang sadaya lebu dina hawa ruangan, anjeun ngagosok bakal ngirangan sacara signifikan.Pungsi vacuum cleaner-kawas na bakal ngajaga kamar kirang mibanda partikel lebu tur aman pikeun jalma anu ujug-ujug waltz di.

Kurang gawé

Sanding tembok biasana merlukeun anjeun keusik surfaces pikeun lila pikeun tembok jadi lemes.Butuh waktu jeung usaha, sarta éta capé pikeun ngalakukeunana.

Lamun anjeun ngandelkeun kakuatan tinimbang gajih siku, karya jadi leuwih manageable.Kusabab sander Drywall didamel ku listrik, éta ngagampangkeun keusik témbok sareng siling.Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta nyered bagian sander tina mesin ka témbok, sareng éta bakal ngamimitian ngagosok.

Kumaha anjeun aman permukaan keusik?

Sanding Drywall mangrupikeun padamelan anu bahaya sareng pabalatak.Mesinna aya mangpaatna, tapi aya sababaraha protokol kaamanan anu kedah diturutan pikeun ngirangan kamungkinan anjeun salaku pangguna cilaka.

 

Ieu sababaraha tip pikeun ngajaga anjeun aman:

Sanding ditangtoskeun

Nalika nganggo sander, anjeun biasana ngagosok témbok saatos unggal moyok atanapi render dipasang.Ieu umumna teu perlu jeung mess badag pikeun ngabersihan up.Sanding unggal lapisan katilu disarankeun sareng saatos render atanapi moyok diterapkeun sareng garing.

Anggo kacamata pelindung sareng masker

Lamun anjeun ngagunakeun drywall sander, bakal aya cukup jumlah lebu anu témbok bakal ngahasilkeun mun anjeun keusik beungeut cai.Lebuna tiasa ngarusak kulit, panon sareng bayah anjeun.Anggo kacamata pelindung sareng masker pikeun nyegah anjeun nyeuseup lebu.

Ventilasi

Nalika anjeun damel dina proyék naon waé sapertos lukisan sareng pasir, anjeun peryogi ventilasi anu leres.Kalayan jumlah lebu anu anjeun bakal ngahasilkeun, éta tiasa nutupan sakumna rohangan.Éta tiasa ngancem anjeun saatos seueur lebu ditajong.Buka jandela atawa panto bari Anjeun keusik surfaces pikeun ngidinan oksigén ngalir leres.Ku cara ieu, anjeun aman ngalakukeun jam kerja anu panjang dina permukaan pasir.

Ulah nyorong

Nalika anjeun nyorong drywall, sander biasana ngadamel gouges ieu sareng tanda dina témbok.Tahan sander pageuh, tapi gesek eta sisi ka sisi.Lamun aya gouges atawa penyok, ulah ulang keusik témbok, cukup nutupan ku plester atawa render.

Paké dua leungeun

Sander drywall henteu kuat teuing nalika anjeun nahan ku hiji leungeun.Lamun make ngan hiji leungeun, sander bisa skid off, sarta bisa bahaya.Sander bakal mindahkeun sabudeureun, jadi tahan eta ku dua leungeun pikeun stabilitas.


waktos pos: Sep-29-2021