Professional power tools supplier

Produk News

  • Naon sander drywall?

    Naon sander drywall?

    Drywall Sander mangrupikeun mesin anu populer di kalangan profésional perbaikan bumi.Alat ieu dianggo pikeun ngahaluskeun permukaan drywall pikeun ngajantenkeun permukaan siap pikeun dicét sareng dicét.Smoothing drywall mangrupikeun usaha anu ngalibatkeun aplikasi tilu lapisan bahan plastering.Sanggeus ngalamar...
    Maca deui
  • Kumaha cara ngabersihan drywall?

    Anggap anjeun bakal nganggo sander kakuatan, di dieu, kuring bakal nunjukkeun léngkah-léngkah pikeun keusik drywall kalayan leres.Lengkah 1: Mimiti anjeun kedah nutupan sakumna rohangan kalayan plastik supados jati sareng lantai ditangtayungan tina bubuk.Lengkah 2: Pareuman AC/kipas.Éta bakal nyegah ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih hiji drywall Sander alus

    Nalika anjeun siap ngamimitian hiasan, salah sahiji prosés utama anu dilakukeun nyaéta sanding pikeun kéngingkeun témbok tékstur anu mulus.Alat anu dianggo pikeun ieu nyaéta sander drywall sareng anjeun pasti peryogi anu pas pikeun padamelan ieu. Aya seueur jinisna, sareng milih anu leres pikeun ...
    Maca deui