Professional power tools supplier
  • head_banner_01
Ningbo Yushen Trading Co., Ltd.diadegkeun dina 2014, supplier parabot kakuatan profésional vibrant di Cina, integral tina pabrik jeung dagang.Produk urang laris di pasar luar negeri.

Produk

  • 180mm LED Tembok Grinding Mesin Power Tools Drywall Wall Sander 750W Wall Sander Jeung kertas keusik

    180mm LED Tembok Grinding Mesin Power Tools Drywall Wall Sander 750W Wall Sander Jeung kertas keusik

    750W, 180mm Short Handle Drywall Sander (kalayan fungsi nyeuseup lebu diri)

    Sanders Drywall mangrupikeun alat anu dipikabutuh nalika instalasi drywall.Bisa gancang nyiapkeun hiji sakabéh kamar pikeun lukisan kalawan cleanup minimal. Ieu dirancang pikeun grinding drywall urang, siling jeung tembok surfaces jero jeung luar, clearing résidu lantai, coatings cet, napel na longgar moyok jsb.

  • 710W fléksibel sander coét pangalusna jual hawa drywall sander kalawan sandpaper na led-KM1803

    710W fléksibel sander coét pangalusna jual hawa drywall sander kalawan sandpaper na led-KM1803

    Sanders Drywall mangrupikeun alat anu dipikabutuh nalika instalasi drywall.Bisa gancang nyiapkeun hiji sakabéh kamar pikeun lukisan kalawan cleanup minimal. Ieu dirancang pikeun grinding drywall urang, siling jeung tembok surfaces jero jeung luar, clearing résidu lantai, coatings cet, napel na longgar moyok jsb.

  • 21V Cordless Impact Wrench High Torque Electric Wrench Power Tools Socket Spanner Supir Mesin - YSCIW21V

    21V Cordless Impact Wrench High Torque Electric Wrench Power Tools Socket Spanner Supir Mesin - YSCIW21V

    * Jaminan Kualitas: Pakakas leungeun kami dijalin pikeun kakuatan, dilapis krom sareng salami hirupna dina panggunaan normal.

    * Konci spindle pikeun parobahan bit anu gampang sareng cengkraman aksésori maksimal
    * Cecekelan sekundér pikeun nyadiakeun kontrol tambahan

    * 2 VARIABLE SPEED: transmisi speed stepless, nyadiakeun duanana torsi dioptimalkeun jeung efisiensi pikeun screw nyetir kuat sarta pangeboran tepat.

    * Set Alat DIY sareng Bor: Obeng presisi kanggo panyambung anu langkung alit dina alat-alat bumi sareng éléktronika, obeng ukuran pinuh sareng cecekelan supir bit pikeun DIY umum.
    * Tombol konci pikeun kanyamanan anu langkung ageung
  • Kit Bor Tanpa Kabel 13mm Alat Daya Dampak Listrik sareng Kecepatan Variabel pikeun DIY - YSCD21V-103

    Kit Bor Tanpa Kabel 13mm Alat Daya Dampak Listrik sareng Kecepatan Variabel pikeun DIY - YSCD21V-103

     

    * Konci spindle pikeun parobahan bit anu gampang sareng cengkraman aksésori maksimal

    * 2 VARIABLE SPEED: transmisi speed stepless, nyadiakeun duanana torsi dioptimalkeun jeung efisiensi pikeun screw nyetir kuat sarta pangeboran tepat.
    * Cecekelan sekundér pikeun nyadiakeun kontrol tambahan
    * Set Alat DIY sareng Bor: Obeng presisi kanggo panyambung anu langkung alit dina alat-alat bumi sareng éléktronika, obeng ukuran pinuh sareng cecekelan supir bit pikeun DIY umum.
    * Tombol konci pikeun kanyamanan anu langkung ageung * Jaminan Kualitas: Parabot panangan kami dijalin pikeun kakuatan, dilapis krom sareng salami umurna dina panggunaan normal.
  • 125mm Rotary Orbit Sander 300W Mesin Grinder Listrik sareng Kolektor Debu

    125mm Rotary Orbit Sander 300W Mesin Grinder Listrik sareng Kolektor Debu

     

    * 125mm mesin Sanding listrik, cocog pikeun beungeut leutik sarta perbaikan lokal
    * Traksi lemes anu nyaman pikeun kanyamanan maksimal dina aplikasi vertikal sareng horizontal
    * Preselection speed pikeun sababaraha bahan
    * Kinerja sareng kompak: kontrol kompak sareng mesin anu nyaman
    * Langkung gancang ngaleungitkeun langkung seueur bahan dina 13000 orbit per menit
    * Bolong rupa kantong kempelan lebu anyar ningkatkeun manajemén lebu
    * Unggal pameseran hadir sareng garansi 1 taun.
  • 40m Laser Jarak Méter 2.2inch LCD Digital Rangefinder Alat Ukur

    40m Laser Jarak Méter 2.2inch LCD Digital Rangefinder Alat Ukur

    【Modeu Sababaraha Pangukuran】-Meter jarak laser ieu ngadukung jarak tunggal, daérah, volume, panjangna, pangukuran kontinyu, pythagorean, tambihan otomatis sareng pangurangan, ku kituna anjeun tiasa milih modeu pangukuran anu diperyogikeun dumasar kana kabutuhan anjeun anu saleresna.

    【 Alat Ukur Laser Gancang sareng Tepat】-Ukur jarak éléktronik pohara merenah pikeun ngineering survéy jeung desain imah jeung hiasan, ieu téh leuwih gancang basajan pikeun meunangkeun hasil pangukuran ti jeung ukuran laser tradisional, meunangkeun hasil gancang dina 0.3s, akurasi nyaeta nepi ka ± 1/16".

    【Lampu Latar LCD ageung Gampang Dibaca】- Ukuran jarak laser sareng tingkat ngagaduhan layar LCD lampu tukang 2.2 inci, nyayogikeun anjeun pisibilitas anu langkung saé di daérah poék, font ageung ngabantosan anjeun maca data langkung gampang. Sareng ukuran jarak listrik ieu cocog pikeun ukur di rumah sakit, perpustakaan jeung tempat sepi lianna. Alat ukur laser kami kalawan tingkat aman, kelas laser 2 jeung laser 630nm, 1mW.
    【Awét jeung Handy Lazer Measure】-Laser alat ukur jeung IP65 waterproof jeung dust-proof ngajaga handheld laser tape measurer pikeun digawé di rupa-rupa circumstances.Handy ukuran jeung awak karét kompak nyadiakeun cekelan alus jeung resistance tabrakan.Reminder: Paket : ukuran jarak listrik; 2 * Batré AAA; Manual pamaké; Kantong Portabel;Tali Leungeun.
    【Unit Bisa Dipindahkeun sakumaha Kabutuhan Anjeun】-Ukuran laser digital sareng opat unit mode switching, switchable antara Ft / Ft + In / In / M pikeun adjustment gratis, anjeun ngan ukur kedah mencét tombol switch unit dina ukuran pita laser anjeun kalayan tingkat. ,Setélan standar pabrik nyaéta suku + inci.
  • 110v leungeun sander drywall ransel témbok garing mesin grinding kalawan Sanding disc sarta dipingpin

    110v leungeun sander drywall ransel témbok garing mesin grinding kalawan Sanding disc sarta dipingpin

    800W, 225mm Long Handle Drywall Sander (kalayan fungsi nyeuseup lebu diri) - KM2301

    Efisiensi ngumpulkeun lebu≥96%: Kantétan ékstraksi lebu vakum sander kami sacara otomatis nyedot dugi ka 96% lebu sareng résidu drywall nalika anjeun damel, ngajantenkeun ngabersihan sareng ngajaga paru-paru anjeun aman berkat motor 800W kakuatan tinggi na.

    Kalayan sander témbok LED 360 ° anjeun tiasa ngahaluskeun sareng ngabéréskeun témbok sareng siling kalayan gampang!Handy, serbaguna, portabel sareng kuat, sander anyar Bakaji mangrupikeun alat pikeun anjeun!

    Motor 800W anu kuat anu disayogikeun ku sander nganteurkeun kagancangan anu tiasa disaluyukeun tina 800 dugi ka 1750 rpm anu nawiskeun kakuatan tinggi sareng kecepatan kaluaran pikeun aplikasi sanding profésional, pikeun padamelan anu gancang sareng efisien.

    6-SPEED SANDER: The drywall sander bisa nyaluyukeun kana sagala Sanding jeung pagawean pagawean anjeun maledog di dinya;rentang genep kagancangan ti 550 nepi ka 1900 rpm ngidinan Anjeun ngahaluskeun bintik kasar dina sagala siling atawa témbok terjal tanpa ninggalkeun tanda swirl

    Mesin sander Drywall dilengkepan sistem ékstraksi lebu otomatis anu nyedot lebu anu disababkeun ku prosés pengamplasan ku cara nyalurkeun kana kantong ransel anu praktis ngalangkungan tabung nyeuseup panjang 2m, anu ngajamin karya sanding anu langkung éfisién, tepat sareng di luhur sadayana. .

    KONTROL MUDAH: Cecekelan rubberized ergonomic ensures hiji alus teuing nyaman, aman jeung non-slip cekelan, sarta berkat rod extendable praktis kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahontal malah titik pangluhurna tembok jeung ceilings.

  • Drywall Sander 710W Electric Sander Variabel Speed ​​Tembok Sander Sanding Cakram Power Sanding Mesin

    Drywall Sander 710W Electric Sander Variabel Speed ​​Tembok Sander Sanding Cakram Power Sanding Mesin

    *Desain ergonomis - cecekelan karét bisa ningkatkeun gesekan antara palem, sahingga hésé pikeun mesin ngageser ku leungeun.Éta mangrupikeun alat anu saé pikeun DIY kulawarga sareng profésional.

    *Motor anu kuat - motor anu kuat tiasa nyayogikeun kakuatan anu cekap pikeun mesin sareng dilegakeun wengkuan pamakean: dirancang pikeun ngagosok, ngagiling sareng ngagosok témbok garing, témbok interior, témbok luar, siling sareng lantai;Ngabersihan résidu taneuh;Leupaskeun résidu, napel, coatings cet, elém jeung moyok leupas;antosan.

    * 6 speeds béda jeung saklar konci] prostaglandin partisi garing sander listrik boga 6 speeds béda nurutkeun aplikasi béda.Saklar konci tiasa ngajaga kagancangan dina hal mencét anu teu diteruskeun, ku kituna ngirangan beban kerja sareng ngajantenkeun panggunaan langkung saé.

    *Sistem kempelan lebu otomatis - mesin sanding partisi garing prostomer dilengkepan kantong lebu sareng sistem kempelan lebu otomatis, ku kituna tiasa nganggo kantong lebu pikeun ngabersihkeun diri pikeun kéngingkeun kinerja kempelan lebu anu langkung saé.

     

     

  • Cordless Screwdriver Set 3.6V Electric Screw Gun & Bit Set alat sareng lampu LED pikeun DIY Ngagunakeun

    Cordless Screwdriver Set 3.6V Electric Screw Gun & Bit Set alat sareng lampu LED pikeun DIY Ngagunakeun

    Obeng Tanpa Kabel 3.6V sareng Lampu Indikator LED sareng Deteksi Daya- YUSHEN3.6V

    * BATTERY GAUGE NAMPUNGKEUN TINGKAT KAKUASAAN: Lampu kerja LED anu didamel sareng motor 200 RPM bakal ngabantosan anjeun ngamimitian proyék perbaikan bumi.Gauge batré anu diwangun-di nunjukkeun tingkat kakuatan sésa-sésa sahingga anjeun henteu kantos kaget ku muatan anu rendah.
    * ALL INCLUSIVE SCREWDRIVER SET: Unggal set obeng ngawengku (1) obeng listrik, (1) carjer, bit set, adaptor bor bit, sarta jaminan sataun pinuh nu ngajaga ngalawan sagala karuksakan atawa defects.
    * Pivoting cecekelan pikeun workspaces kedap: Ieu 3.6V obeng kakuatan utilizes sirah pivoting dipaténkeun nu nyandak eta pas kana workspaces tighter.Paké salaku obeng katuhu-sudut (pistol Pakem), atawa mencet tombol dina cecekelan pikeun muterkeun unit lempeng.
    * DIBUAT DI LAMPU KERJA LED: Lampu kerja LED ngamungkinkeun pangguna ningali kana rohangan kerja anu poék atanapi terbatas.Alat panangan ieu saé pikeun ngalereskeun sekrup anu leupas, masang lampu leutik, ngagantung gambar atanapi ngahijikeun perabot.
    * RINGAN KANGKEUN GRIP LEMBUT: Unggal obeng tanpa kabel anu didamel batre beuratna kirang ti 12 ons sareng nganggo batré 3.6V internal.The ¼ "chuck bakal nampa sakabéh bit ukuran baku pikeun mantuan Anjeun tackle proyek nanaon.
  • 20V Cordless Dampak Bor Alat Daya sareng 2-Speed ​​Lithium-Ion obeng Bor pikeun DIY

    20V Cordless Dampak Bor Alat Daya sareng 2-Speed ​​Lithium-Ion obeng Bor pikeun DIY

    20V Cordless Dampak Bor Alat Listrik sareng Alat Pangeboran Multi-fungsi - YSCD20V-102

    * Cecekelan sekundér pikeun nyadiakeun kontrol tambahan

    * 2 VARIABLE SPEED: transmisi speed stepless, nyadiakeun duanana torsi dioptimalkeun jeung efisiensi pikeun screw nyetir kuat sarta pangeboran tepat.
    * Set Alat DIY sareng Bor: Obeng presisi kanggo pengikat anu langkung alit dina alat-alat bumi sareng éléktronika, obeng ukuran pinuh sareng cecekelan supir bit pikeun DIY umum.* Konci spindle pikeun ngarobih sakedik sareng
    Pakem aksésori maksimum
    * Tombol konci pikeun kanyamanan anu langkung ageung * Jaminan Kualitas: Parabot panangan kami dijalin pikeun kakuatan, dilapis krom sareng salami umurna dina panggunaan normal.
  • Bor Hammer Listrik Berkualitas Tinggi 1850w Multifungsi 4 dina 1 Tugas Berat Rotary Demolition Hammer Drill Set Alat

    Bor Hammer Listrik Berkualitas Tinggi 1850w Multifungsi 4 dina 1 Tugas Berat Rotary Demolition Hammer Drill Set Alat

    Bor Hammer Listrik 1850w Tugas Berat Rotary Demolition Hammer Bor Alat - YSEHD1850W

    * KINERJA TINGGI - Motor 1850w ngirimkeun énergi dampak anu kuat pikeun ngarengsekeun proyék tugas beurat dina masonry, baja padet sareng seueur deui
    * Kualitas Tinggi - Bor Hammer didamel tina konstruksi tugas beurat pikeun résistansi sareng daya tahan, ngaliwat permukaan anu tangguh kalayan sakedik sangsara.
    * Multifungsi 4 dina 1 - pilih tina pangeboran Hammer, Shaft joint, Chisling sareng Drilling
    * 360 DEGREE HANDLE - cecekelan bantu kalayan cengkraman tékstur nyayogikeun kontrol sareng kanyamanan anu maksimal

    YouTube

    https://www.youtube.com/shorts/gsuaAXDXh50

  • Profésional Saluyukeun Speed ​​Drywall Sander 800W 120-230V Tembok Polishing Grinding Ganda Dipingpin Lampu Tembok Mesin Putty Polisher

    Profésional Saluyukeun Speed ​​Drywall Sander 800W 120-230V Tembok Polishing Grinding Ganda Dipingpin Lampu Tembok Mesin Putty Polisher

    Drywall Sander 800W Tembok Listrik Sander sareng Selang Debu, Sistem Vakum Otomatis, 6 Kecepatan Variabel sareng 6-Piece Sanding Cakram -KM2301

    1.debu kempelan efficency≥96%.
    kalawan konstruksi debu-bukti-kalawan patén-patén
    jalma anu ningali tiasa nginum tea atanapi kopi nalika ngamplas (dumasar kana kinerja amplas)
    2.FFU> 100 jam (saé pisan).
    3. waktu jasa (sanding test kinerja)> 500 jam.
    4.the switch utama, switch LED jeung speed adjustor bisa dikawasa ku hiji leungeun, nu ngajadikeun produk pisan aman tur merenah -with patén.
    5.lepaskeun selang dina 1 detik lamun kaluar tina pamakéan-kalawan patén.
    6. kalawan fungsi nyeuseup lebu diri.
    7. kalawan 360º LED lampu kerja.
    8. kalawan speed adjustor.